Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽIVOT ZDRAVLJE

ŽIVOT ZDRAVLJE

Jednostavno jasno razumljivo, međutim čovjeku neprihvatljivo.
Analizom začeća, trudnoće i rođenja bebe lako je zaključiti postojanje, stvaranje pojava, elementarnu materijalnu i fizičku prirodu, od savršenstva sunca i energije vidljive korone.
Savršenstvo života je što se beba rodi u trenutku, čista duša neovisna ni od vremena, strpljiva, zna put samoostvarenja u prirodi.

Od kada se izrodio, čovjek je u problemu sa zadovoljenjem vlastite duše. Želje za energijom čitavog svijeta proganjaju svaku dušu. Tako su postali mudraci, genijalci, vanzemaljci, iluminati, Cilj svake duše je raj u smislu savršenog izobilja energije kakve u svijetlosti nema. Postavka je takva zbog tame subjektivne strukture čovjeka, jer on misli i vjeruje da je rođenjem tijela njegova duša zarobljena.
Otkriće vatre nije slučajno i početak je alkemije i svih tehnologija suvremenosti. Vatrom se služimo nije bauk, samo treba odgovornosti da se njome ne izazove požar.
Upravo je čovjek tehnološki stvorio sistem samouništenja najačom energijom, kao kada se nešto sprži u požaru.

Tijelo od krvi i mesa je biološka vatra zdrave osobe, ili potencijalna opasnost zbog viška energije duše. U tome su svi odgovori zbog čega čovjek teži evoluciji ako je samouništenje u pitanju.
Sve tehnologije do sada, otrovi, električna struja, informacije sa interneta, skupa su vatra da se u trenutku sprži tijelo i navodno oslobodi duša.

Nikada čovjek nije otkrio strukturu svoje duše, iako je napisano more knjiga. Umjesto toga napisao je bibliju za vjeru u boga. Taj bog je upravo čovjek koji upravlja voljom, maskirano preko želja.
Želje su skriveni potencijal njegove duše. Kalorije izazovu dehidraciju, čovjek počne misliti ili sanjati i sve to ima za cilj zasićenje duše energijom koja njoj nikada ne može biti dosta.
To je ovisnost, mentalni nemir čime čovjek postaje nasilan dok ostvari umišljeni cilj. Sve to uvijek se ponavlja, jer psihologija nema početak ni kraj, niti se može analitički definirati.
Kako bi rekli zakukuljeno i zamumuljeno do daske, tako da nitko na ovome svijetu ne može shvatiti o čemu se radi. Jedino bebe znaju život zbog čiste duše i razumne osobe kao budale koji nisu
duševni ovisnici, nego imaju mjeru u svemu, međutim kao takvi ne spadaju u kategoriju normalnih ljudi.

Manje ili više svi smo duševni ovisnici i nama je lako manipulirati. U tu svrhu čovjek je osmislio sistem vrijednosti, kojim možeš biti nagrađen ili kažnjen. Kroz vrijeme genijalci su osmislili novac bez pokrića i načine za nekontrolirano bogaćenje.
Znamo kakve su želje običnih obiteljskih ljudi, krov nad glavom, posao, plaća i tako dok traje.
Međutim želje milijardera mi obični smrtnici ne možemo ni zamisliti. Oni odavno mogu kupiti sve što postoji na ovome svijetu. Zato su se upustili u obimna istraživanja svemira. Njihov cilj je da se izdvoje od većine gladnih duša, jer njihova plava krv vrijedi koliko je njihovo bogatstvo.

Tko razumije, njemu nije potrebno širiti ovu priču. Problem su većina koji maštaju kako stvoriti bogatstvo.
Tako je mentalna psihologija, u smislu duševnih poremećaja, a to se mora liječiti, pregazila biološki život u prirodi. Sve je podređeno maksimalnom ubrzanju, samo iz prostog razloga, da se pritiskom na dugme u trenutku može osloboditi zarobljena duša. Pri tome čovjek ne razumije da je neizbježna smrt tijela.

Prije ovoga ludila bilo je reda i mira, bilo je humanosti, odgovornosti i povjerenja. Informacije su nam bile dostupne u prostom razgovoru, preko žica ili pisma.
Sada, ekstremno brzim internetom i željom da se još više ubrza, biološka bića gube korak sa tehnologijama, jer su veoma opasne, često smrtonosne. Nije samo Internet u pitanju, nego sva kemija, sva industrija, sateliti, laseri, jednom riječi smrt.

Naše reakcije na vijesti u medijima dokaz su našeg nestrpljenja, jer tko je dušom čist, on je zdrav, miran i razumije što se oko njega dešava. Znači, nestrpljivi smo da uđemo u raj, to tako dođe.
Kada je energija u pitanju, posebno duševna, krivac ne postoji. Priče kako su krivi Bill, Soroš, Rokfeler, naš je nemir, jer ako oni čine zlo, ako siju smrt, ako su odgovorni za stanje u svijetu, gdje smo mi većina?

Znam svakoj duši treba nova energija, a kada su u pitanju informacije, to se postiže senzacijama.
Tako ova priča neće naići na prijem većine, jer upravo nudi ispravni postupak koji čovječanstvo ne prihvaća.
A to je, sve razumno, realno, prirodno, biološki opravdano, čisto, mirno, slobodno, strpljivo, humano.

Duša čovjeka je uvijek protiv istine, protiv života i pitanje čemu je ona usmerena, čime se može zadovoljiti? Proizilazi duše čovječanstva bi bile zadovoljne da je svatko milijarder kao Bill.
Međutim ni on nije zadovoljan, uporno grabi više, samim tim i svi mi smo slični njemu.
Bill je samo u nezavidnoj situaciji jer mu se jako žuri, a ipak mora slijediti kako čovječanstvo prihvaća njegov pakleni plan. On za sebe vjeruje da je humanista, tim prije što investira stotine milijuna dolara.
U šta on to investira? U smrtonosne tehnologije i vakcine, a sve to biološki životu ni slučajno nije potrebno.

Nameće se pitanje da li ćemo postati mašine?
Po količini energije koja drma zemaljsku kuglu mi smo opasniji od tehnologija i mašina, zapravo mi mašinama upravljamo, otrovima, bombama, oružjem svake vrste.

Na sličan način mi smo primitivniji od životinja, jer ono što činimo u vidljivoj suvremenosti, ni na koji način životinje ne bi stvorile.

Vraćam se na pitanje. Mašine nećemo postati iz prostog razloga što će nestrpljivi duševni nasilnici prije sebe uništiti, nego li unište živa bića.

Što se treba dogoditi?

Pitaj babu ona će ti reći sve. Prevršili smo mjeru, dostigli smo limit u energiji i to se mora urušiti samo od sebe. To već nije stvar Bila, Soroša i sličnih, jer sa strujom nema hoću neću. Dodirnuo si ono što nisi smio i nema te više.

A vakcine?

Ne budimo smiješni. Zadnjih 70 godina permanentno pojačavamo doze otrova, struje, dezinformacija. Nije bitno što je Tesla ukrotio struju i ubili su ga prije nego je pronašao izobilje struje magnetnim motorom u vakuumu, što je Paster pronašao vakcinu i pokajao se, što je Ajnštajn uvalio nebulozu teorijom relativnosti, što je Mendeljej napravio tablicu elemenata i priznao da nije točna, što je, što je, što je, sve što je od čovjeka suprotno je istini, životnoj potrebi,
ali logično prihvatljivo kao normalno jer služi većini duševnih ovisnika.

Znači, mi se drogiramo svim i svačim svakog dana, što je nesumnjivo jače od bilo koje vakcine.
Problem vakcine je što u tijelu djeluje kao klaster bomba, imajući u vidu njen sastav, kao živa, aluminij i drugo.
Cilj vakcinisanja je navodna imunološka zaštita, čitaj tiho umiranje kako ne bi došlo do masovne pobune. Znači s jedne strane vjeruješ da ti je vakcina potrebna, a ako se dogodi smrt, nećeš se ni buniti.

Kad netko angažira najjaču tehnologiju, za realiziranje najluđih ideja, taj paket kao što je covid19, mi obični građani ne možemo shvatiti. Da ne bi došlo do masovnog bunta, strručnjaci koji bi znali upozoriti građane na opasnost, unaprijed su dobro pripremljeni i još bolje plaćeni da ne govore o čemu se radi.
Negdje sam pročitao za svaku covid smrt plaća se 13000 dolara. I nije loše. Zato doktori ćute, a nisu samo oni nego sve struke, državna administracija, policija, vojska.
Nije slučajno što je zdravstvena struka u cijelom svijetu odjednom paralizirana. Pakleni plan datira iz vremena kada su doktori isključivo počeli raditi za farmako mafiju. To se mnogima usladilo, onda se prešlo na ljudske organe, a sada je unosan posao dječija krv.
Siromašni sloj stanovništva u Americi već dugo godina često daju svoju krv za crkavicu od 20 dolara, možda je drugi podatak no nije bitno.
Nano tehnologija u bio tehnologiji danas stvara čuda, jer od krvi možeš raditi svašta, a sve to su
ekstremno profitabilni poslovi.
Ovi tamo što planiraju rituale masovne smrti točno znaju kada, kako i gdje djelovati. Zato nije čudo što su kao u jednom danu čitav svijet stavili u karantenu.

Nemoj pitati za humanost, jer ni jedna nečista duša ne može biti humana. Loše navike ovisnosti potpuno ruše svaku razinu humanosti. Kako će čovjek biti human, ako mu je zadnjica uvijek otvorena da ugrabi sve što može.

Stalno sam pisao da za život ne treba država, vlast u njoj, bogomolja, škola teorijske logike, sistem vrijednosti i novac, međutim nitko to ne prihvaća stvarno.

I sada ponavljam proizvodnja i potrošnja svega što čovječanstvu treba priroda nudi u izobilju, bez ikakve potrebe da se išta plaća. Ionako novac odlazi u ruke filozofa, političara, demagoga, a oni za uzvrat čine zlo koje sada imamo na djelu, od čega se potajno gušimo, ne radujemo se, nervozni smo, ništa ne možemo poduzeti.

Odgoj beba, po znanju života prirodni apostoli koji se samo istinom služe, zamisli prepušten je čovjeku satanisti koji ne prihvaća istinu jednostavnom biologijom, nego mora vršiti nasilje tehnologijama?

Slobodno mišljenje kao logika i psihologija, slična je utopiji spektra umišljenih milijuna boja, dok crno i bijelo ne prepoznaješ i ne razumiješ. Kada je crno ili bijelo svatko se lako odluči, međutim ako je riječ o boji magenta, da li uopće običan čovjek to može i mora znati?

Kako koja nova generacija dolazi, čeka ih nasilje svake vrste. Zato su djeca odavno postala dušom genijalna, imenom indigo, kristalna i sada zvjezdana djeca. Ova zadnja su 100 % ovisna od mrtve industrijske hrane i naravno najbržih informacija koje nude igrice na internetu.
Prva vakcina za bebe je test da li će biti spremne za razvijanje uma duše, napuštanje znanja o životu, razum, istinu i realnost. Besmisleno je reći vakcina podiže imunitet tijelu. Prije bih to nazvao vakcina testira dušu da li je spremna za otrove, struju i laži ove suvremenosti.

Ludovali smo živjeti u gradu asfalta, betona, stakla, metala, prometa, smeća, buke. Nitko nas tamo nije zvao. Odavno smo stvorili loše navike i naravno problem je vratiti se selu i prirodi.
Neizbježno je, napušteni gradovi će postati spomenici primitivizma civilizacije bez imena, jer čovjek u smislu djelovanja duše, stvarno nema veze sa biološkim tijelom i razumom osobe.

Ovi sa plavom krvi su već otkupili mnoge otoke i nepristupačne lokacije za širu javnost, navodno tamo će se skloniti.

Svi propusti do sada, svima nama su kost u grlu, jer se moramo odlučiti kako dalje, pokrenuti nenasilnu revoluciju radi kvalitetnih promjena ili životinjariti u neizvjesnosti, sa izbuljenim očima u ekran, možda će netko objaviti koju istinu.
A istina je jedino moguća u svakome od nas, nikako drugačije. Ako 100 % nešto znaš, to je istinski stvarno.

Glavno pitanje je kako odbaciti sistem vrijednosti i novac. Time se sve popravlja.
Drugo pitanje je odbacivanje teorije, vjere u boga, psihologije.
Sljedeće je usklađivanje govornog jezika najbliže istini, matematičkim modelom i notama oktave.

Ako smo za prirodu i humanost, među nama nema boljih, svima za život jednako treba. Na taj način tržišna ekonomija nam nije potrebna. Dalje to znači trebamo dijeliti sve stvoreno i sve resurse.

Dušama u cjelini dobra rješenja i stvaranje reda i mira u čistom ne odgovara, jer mnogi bi prije umrli nego se odrekli imovine.
Vidimo u svemu školovani ljudi nisu razumne osobe.

Duševna psihologija čovječanstva je na vrhuncu djelovanja negativnom energijom. Sve do sada umjetno i silom stvoreno tehnologijama, predstavlja realnu opasnost po zdravlje.
Koliko god nas je pogodila pandemija, ako dublje analiziraš, poslije svega, nije nam se ništa bolje moglo dogoditi.
Genijalci svijeta su se potrudili i to dokazali preko covid19, da su dosadašnje bolesti prošlost u smislu pretjerano skupog sistema zdravstvene zaštite, jer mnogi rano odu u mirovinu i poslije dugi niz godina boluju, na teret državnog proračuna.
Covid19 isključuje višegodišnje i veoma skupe doktorske studije, kao i ekstremno skupu dijagnostiku. Umjesto toga čovjek koji ne brine o zdravlju, slabim imunitetom dobije temperaturu i ubrzo umire. Doktori preuzimaju ulogu ekzekutora, priključe te na mašinu, famozni respirator i smrt je neizbježna. Samo oni koji ipak vole život imaju šansu preživjeti.
Vakcine za covid19 imaju sličnu svrhu kao respiratori. Ako podneseš vakcinu dobar si, ako ne doktori će upisati kako si umro od neke bolesti od ranije.
Lukavo i mudro, umjesto veoma skupih bolničkih kreveta, uvedena je karantena, zatvorene bolnice i radi nekog reda formirane covid bolnice.
Kada su u pitanju lijekovi za budućnost je predviđeno 140 vakcina. Ako se požališ na neku bol, platiš vakcinu i to je kompletan tretman. Ti si odgovoran za zdravlje, da li ćeš živjeti ili ne.

Famozni lijek je KISEONIK, jer ga je sve manje zbog otrova u svemu i zračenja struje.
Kada se kiseonik veže za biljku imamo izobilje klorofila za hemoglobin, a kada se veže za industrijske otrove imamo gušenje jer nam kiseonik fali.

Iz perspektive znanja o životu i prirodnog zdravlja, ovo se može posmatrati krajnje nehumano ili humano. Tko profitira njemu je humano, a onaj tko strada je nehumano.
Sada dolazimo do svega što čovjek skriva od samoga sebe. On, dušom mudraca, genijalca, energijom iluminata, vanzemaljca, konačno mora dodirnuti istinu i stvarno djelovati kako treba.
Većina mislimo ovo je teror gotovi smo nema života, međutim brojke smrtnosti ovih mjeseci pandemije potvrđuju daleko manju smrtnost nego prije klasičnim liječenjem.
To je slično kao za vrijeme rata, umre onaj koga pogodi metak, ostali prežive i ne žale se na bolesti.
Ova rečenica je svima poruka, milijarderi nas drže na nišanu, pri čemu koriste specijalnu municiju,
otrove, jaku struju i dezinformacije. Namjerno ih neću nazvati duboka država, globalisti, jer su to prije svega ljudi kao i mi, samo sa mnogo luđim idejama, jer zbog mnogo novca moraju izmišljati nama čudne stvari. Onaj koji živi od svog rada na njivi, nema novaca da se glupira, nego jednostavno vodi zdrav život sa svojom obitelji.
Bogatima nikada nije bilo lako. Zamisli sebe da imaš milijune na raspolaganju. Prvo ne znaš gdje bi čuvao toliki novac. Drugo sumnjaš u banke i državu. Treće vlast može proglasiti da novac više ne vrijedi jer su banke i kompanije bankrotirale, realna ekonomija je jedino moguća na razini kućanstva, sve drugo su bajke. Na kraju krajeva džabe imaš novac ako su rafovi u supermarketima prazni. Upravo smo imali takvu situaciju u panici početkom pandemije.

Kako god okreneš valja biti strpljiv, jer samo tako razumiješ dešavanja i znaš se postaviti bez posebne opasnosti po zdravlje i život.
Specijalni rat covid19 nam dijeli novac bez pokrića za vrijeme pandemije. Ako imaš i malo razuma to sluti nečemu opasnom. Taj novac nama je poruka da smo poslušni, država vodi računa o nama.
Na drugoj strani vlast, policija, vojska, struke, administracija su navodno demokracija koja ne može bez mafije, kriminala i korupcije.
Gdje je građanin u tome?
Upravo sitog boli ona stvar za gladne.
Zamajavani smo odgojem duše, teorijom pretpostavki, vjerom u boga, isključeni od istine i doživljaja, život nikada nismo znali kao da nismo u njemu. Rascjep ličnosti i duševna psihologija nikada nije stavljena na stol analize, da vidimo da li je život jednostavno crno i bijelo kao noć i dan, ili mi umišljamo boje u spektru kakvih nema na zemaljskoj kugli.

Beba kad se rodi, život potpuno zna, strpljiva je u samorazvoju, nije duševni slabić, ne traži uživanje ni posjedovanje, međutim kroz pubertet i školovanje mi smo joj oduzeli prirodnost i usmjerili je na umjetne igračke, na virtualna ubrzanja, pa neka se snalazi ako može.
Pitamo se otkuda tolike pohlepe, zlobe i želje da se smanji brojnost populacije u svijetu.
Odgovor je jednostavan i mi želimo imati više od susjeda i brata, a onda u tom duševnom zanosu upadnemo u zamku ludila. Tako su milijarderi investirali novac za krupne stvari, kao rituale masovnog ubijanja bez ispaljenog metka i klasičnog rata, koji nikada nije bio podržan u svijetu.
Ovoga puta genijalci su u plišanim rukavicama, sam sebi utjeruješ strah od virusa koga nema, nosiš maske od običnog papira ili krpe, nosiš rukavice od kojih koža bubri. Čekaš vakcinu za spas imenom smrt.
Masovnog otpora prema zlu nema iz prostog razloga što čovjek nikada ne razumije realnost.
Ujedno većina misli bog misli na nas, međutim taj bog koji je pisao bibliju i sve ostalo stvorio je ČOVJEK.
Mi i danas slavimo imena navodno zaslužnih, koji se nisu zadovoljili prirodnom vatrom, nego su čačkali mečku za onu stvar, uhvatili se alkemije i evo gušimo se nano tehnologijom. Ostvarili su duševni cilj, u trenutku se rodiš tijelom, u trenutku dobiješ veliku temperaturu i tu je kraj bez duševne patnje.
Svatko tko je ubrzao prirodne promjene i fizička svojstva elemenata i materijala, stvarno je LUD,
jer biološkim tijelima to ne treba, opasno je po zdravlje.
Mi još ne znamo što znače pojmovi: normalan, pametan, svjestan, kulturan, mudrac, genijalac, čovjek, osoba, apostol, čisto, vakuum, nula, nota, broj, glas, govor, doživljaj, osjećanje, energija, emocija, um, razum, svjetlo, svjetlost, planet, kugla i da ne nabrajam, gramatika govornog jezika je skovana za potrebe duše čovjeka, njome se ne možeš izraziti i uvijek moraš misliti.
Najbolji primjer i najluđi govorni jezik je engleski i nije slučajno zašto je cool služiti se njime.
Zato srpski jezik smeta jer je jednostavan, jedan simbol, jedan glas, jedan govor, najbliži istini.

Opstanak nije moguć bez prirode. Zato vratimo se istini i razumu. Odbacimo teoriju, bibliju, tehnologiju, novac. Svatko je u prilici da spozna razlika između božje volje i volje razumne osobe nema, jedino je čovjek duševnim umom stvorio zabunu koja drži čovječanstvo u mraku.
Izaći iz mraka znači živi prirodno danju a noću spavaj. Mladi rade obrnuto, noću žive danju spavaju i naravno nisu zdravi.
Električna struja je prevara, jer stvarno ubija živa bića. Ne postoji instrument kojim se može dozirati struja na naša tijela, bez štetnosti po zdravlje.

Spomenici vojskovođama, bogomolje, soliteri, industrijski objekti, dokaz su kulturne tradicije počasti čovjeku, najvećem zlu.

Još ne znamo što znači nulti karakter, što je inteligencija, nego se ponosimo IQ, iako je ponos najteža duševna slabost karaktera.

Svaki čovjek kada misli, umori se i na kraju poželi da je bog. To je najkraća priča otkud biblija i vjera u boga. Suprotno tome čistom dušom beba i budala ne misle, nego su razumne osobe prema životu i svemu.
Pametni kalkulanti umjesto vjere u boga biraju teoriju, demagogiju, umjetnost i mnoge druge stvari, međutim sve to se svodi na božju volju, ovoga puta u željama duše što je veoma opasno po život, slobodu i mir.

Razumnih je malo, tako kada hodaš ulicom sve face su sumnjive i kud ćeš veće zlo od toga.
Zato je ljudska vrsta idiotska, vanzemaljska, iluminatska, jer je u pitanju duševna psihologija, a ne jednostavna biologija bića od krvi i mesa.

Učili su nas i lagali da je ljudska vrsta kao jedna obitelj, međutim točno je da svaka duša grabi za sebe, ako može sve.
Pitanje je što spaja duše i odgovor samo ih veže interes. I dalje, brak je iz interesa, djeca su iz interesa i da ne nabrajam, ljubav i život imaju cijenu.

Paket covid19 je namjestio igru čitavom čovječanstvu, tako da nitko ne može birati u koju zemlju će pobjeći. Svi smo u jednom strujnom kavezu, a to nam je bio cilj da se kupamo u energiji.
Sada nas plaćaju novcem bez pokrića, međutim ubrzo ćemo se suočiti sa problemom da je to neodrživo. Cilj je izazvati kaos i psihička rastrojstva labilnih, a kasnije i ostalih. Tako će nas pokupiti, strpati u covid bolnicu i evidentirati nas kao slučaj i smrt zbog pandemije.
Oni znaju masovna pobuna neće biti dok radnici primaju novac i dok u supermarketima ima osnovnih potreba.

Nije šala kada su mudraci i genijalci u pitanju, iako nam je bio san da baš to postanemo.
Roditeljima je stalo da bebe brzo progovore, prohodaju, misle, završe školu i čekaju posao.
Važna je diploma i titula. Ajooj tko može objasniti to ludilo?

Za duševnu energiju sentimentalnost je samo maska, jer ovisnika ni u čemu ne možeš kontrolirati ni spriječiti.
Duševni ovisnici današnji milijarderi uzimaju sebi pravo da čine što žele, jer među njima imaju savjetnike koji godinama proučavaju duševnu psihologiju.
Naravno prirodu oni ne mogu pobijediti, tim prije što djeluju iz tijela osobe. Međutim ipak sve čine da tehnologijama učine smrt podnošljivom i prihvatljivom, bez većinske pobune, prosto prihvatiš medije, karantenu, maske, rukavice, mrtvu hranu, vakcine, kripto valutu, a u međuvremenu ne razumiješ što čini kabala.

Ako od sada voliš goli život, ako pristaneš da ostaneš bez imovine i karijere, ako si strpljiv, ako ne reagiraš i ne inatiš se promjenama oko sebe, ako znaš da priroda nudi sve za život pod suncem, spašen si odmah i ono što slijedi je razumijevanje gluposti duševnih paćenika.
Jednostavno praštaš svakome, jer znaš svjestan iz duše ne može biti materijalno ni humano odgovoran.

Kad tad duševni ovisnik mora odlučiti, urazumiti se ili umrijeti. Zato hvala pandemiji i luđacima što su nametnuli covid19 program, jer mi sitni moramo razmisliti o zdravlju i životu.
Ovo i još teže stanje će trajati desetak godina. Netko je već shvatio poruku zla i povukao se na sigurno mjesto. Primjerom razumnih krenuće i ostali, jer nije lako odreći se kuće, posla, karijere, loših navika, duhovnosti, teorije, vjere, gradskog života, aviona, jahti i ostalih gluposti. Nije jednostavno shvatiti da smo do sada bili loši, jer smo uspavani dopustili najveće zlo koje nam ugrožava život.
Nameće se pitanje da li smo iznevjereni i odgovor ne nismo znali razlikovati crno i bijelo, uvijek nam je stalo do šarenih boja i laži. Nismo znali što je duševno nasilje i zaklinjali se u božanstvo, molili se bogu. Nismo znali da do pojave čovjeka priroda je imala svoj red, od sunca, zraka, vode, elemenata, materijala, biljaka, životinja. Međutim od neimenovanih bića koja su registrirana sa ID jer u njih nitko ne može imati povjerenje, priroda je devastirana, dok oni sami vrše duševne rituale.
Molim te beba se rodi prirodno, a onda joj majka nameće duševnu potrebu, umjesto da nastavi čistom dušom, istinom i razumom? Tko je tu lud?

Hvala pandemiji napustit ćemo gradove, spomenike kulture, industriju, knjige u rafovima sa reguliranom klimom da ne propadnu djela ljudske duše, a nije važno što više ima asfalta od rodnih njiva. Više je smetlišta od parkova. Umjesto lipa, jabuka, krušaka, trešanja i ostalog što nam treba,
u gradu su platani i otrovna drveća, navodno to je ukras.
Mame sa farbanom kosom, maskom po koži, umjetnim noktima, štiklama, izazovnom odjećom i pojavom, ne uče djecu kako će živjeti prirodno, nego kako će duševno uživati. Da bi mame dobile u vremenu, djeci uvaljuju slastice, igrice, što je njihovom umu u razvoju veoma zabavno.
Mnogi će pitati šta je sa tatama i jednostavan odgovor muškarac je uvijek još bolji zaštitnik obitelji samo ako se žena zna ponašati kako treba.
Zbog ponašanje žena izrodili su se pederi, a onda država legalizirala gej brakove iz interesa.

Pedofilija je klasična duševna slabost odraslih i djece. Ne bih širio tu priču jer tko je kvaran u duši on se vrijeđa analizom koja ide ka istini.

Mi ne znamo stvarno, jer se ne služimo istinom, ne doživljavamo realnost, nego nam teorija pretpostavkama i crkva vjerom zamagljuju i ono malo razuma.
Ne razumijemo razlikovati suprotnosti:

apsolutno i relativno
vakuum i energija
implozija i eksplozija
svjetlo i svjetlost
prostor i vrijeme
moć i sila
inteligencija i pojava
vodonik i elementi
čovjek i osoba
duša i tijelo
dan i noć
kugla i planet.

Sve navedeno je JEDNO tko zna i noćna mora psihologijom tko misli. Apsolutno čisto svjetlo je moć ili inteligencija vakuuma vodonika u svakoj nedjeljivoj točki prostora. Skupa s tim je djelovanje energije, kao vrijeme svijetlosti elementarnih pojava. Prosto rečeno materijalna i fizička stanja se vječno mijenjaju i čisto duže traje.
Zbog jednostavnosti života nitko ne treba biti slijepi putnik, a mi stvarno ne razumijemo dalje od nosa prema unutra, ne znamo kako radi organizam, organi i njihove funkcije, ne znamo potrebe tijela od krvi i mesa, nego mislimo slijepa duša zna put. Zato smo mentalni i ovisni od energije, jer ne znamo život je biološki čisto i najbolje na razini iona.

Milijarde su pokradene svemirskim istraživanjima. Najprije spuštanje na Mjesec snimljeno običnom kamerom negdje u nedođiji, jer je njegova struktura helijum iz zemljine kugle.
Novo ludilo i još više milijardi grupa luđaka grabi za istraživanje Marsa, navodno ćemo se tako skrasiti. Međutim struktura Marsa je od željeza. Prvo do tamo se jedino može doći umišljanjem i drugo kakav bi to život bio na željezu. Naravno čovjek to radi sluđen viškom kalorija i misli energijom može doći tamo. Dalje prepuštam luđacima neka se time bave. Meni je savršeno jasno o čemu se radi.









Post je objavljen 03.08.2020. u 17:45 sati.