Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KUPCI SU ŽRTVE U TRGOVINI "SPAR" U BJELOVARU.KUPCI SU ŽRTVE U TRGOVINI "SPAR" U BJELOVARU.

Samo u 15-tak minuta danas (31.07.2020) u 14,38 sati doživjeli smo tri greške prema nama kupcima u trgovini "SPAR" u Bjelovaru. Na gurmanskom dijelu i mesoreznici trgovkinja je razgovarala sa svojim poznanikom dok smo mi stajali da nas posluži. Pa, sam trgovkinju pitao; jeste li se dosta narazgovarali? Druga greška je što blagajnici nije radio displej da možemo vidjeti cijene što sve nam naplaćuje. A treća greška je bila kada mi je naplatila mineralnu vodu po cijeni koja nije bila istaknuta na frižideru gdje je stajala mineralna voda.

Kada sam pokazao cijenu sa frižidera blagajnici ona je zvala drugu trgovkinju da utvrde cijenu. Prigovorio sam blagajnici sve tri greške, i da nije u redu što mi tu sad stojimo na blagajni, zbog njihovih grešaka; blagajnica je mene optužila da vičem. I da sam vikao imam to pravo jer sam u pravu. Blagajnica je bila drska i bezobrazna, a ja sam namjerno glasno govorio da čuju svi ljudi u trgovini; koji su bili u tom redu - da znadu zbog čijih grešaka čekaju... Šta sam trabao pokorno šaptati?!

Od pet blagajni radila je samo ta jedna blagajna - koja nije imala ispravni displej. Zanimljivo je kako se trgovkinje u tom trgovačkom centru odnose prema poštenim i normalnim kupcima... Niti su se ispričali za svoje tri greške; niti su nam vratili ostatak novca od mineralne vode koje su naplatili po izmišljenoj cijeni. A ja sam im pokazao istaknutu cijenu koja je stajala.

Blagajnica je pravu cijenu bacila u smeće, pa sam ja glasno inzistirao da pokaže tu cijenu ovoj drugoj trgovkinji. Stvarno; ja kao da imam posla sa poludivljacima i nerazumnim ljudima, oni meni nemaju što prigovoriti - jer ja savršeno funkcioniram, i imam korpolentan glas i stas. E, sad vi kupci idite u "Spar" i poslujte sa takvim primitivnim ljudima, koji se neznaju ophoditi, tj. svjesno komunicirati.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 31.07. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5540.Post je objavljen 31.07.2020. u 15:28 sati.