Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

E da mi je netko pričao...



Zbilja ništa od ovog godišnjeg, doma smo, od auta ni danas ništa. Noćas smo Jin i ja gluvarili po stanu, ja nisam u komadu odspavao više od sat vremena, on je tražio gdje su mu najugodnije pločica za spavati. Zato smo barem jako rano izašli u šetnju i on je između ostalog uspješno obavio sve potrebe. Neuobičajeno je išao jutros korak uz korak uz mene, mi ga nikad nismo ništa dresirali, u jednom momentu sam stao, stao je i on.
Na twitteru pratim berlinske vijesti, škole će uskoro proraditi i to je udarna tema, još ni kod njih nije jasno, kojim se modelom ide, bilo je već skoro odlučeno da se ide "normalno" uz pojačani higijenski nadzor, međutim za razliku od naših istraživanja, tamo je anketama većina protiv vraćanja u tu neku normalizaciju, a i pravnici tumače da je upitno jel roditelji moraju slati djecu na nastavu. Zanimljiva je odluka, ako se dijete zadrži u karanteni, jer je s roditeljima boravilo u "opasnim" područjima, pa nije u nastavi, to se tretira kao neopravdano, jer su se neodgovorno vratili u zadnji čas.
Drugo o čemu se priča, intervju sa šeficom mladeži stranke Zelenih, u kojem se ona decidirano izjasnila protiv kapitalizma. Zeleni su sad najjača njemačka stranka, netko je pokušao na fejsu polemizirati protiv te tvrdnje, jer se zaboravlja da su CDU i CSU dvije stranke, koje su doduše zasad uvijek zajedno. Inače Zelene ja baš ne volim, ali im je mladež izuzetna, bivši predsjednik kojeg i osobno znam je u europskom parlamentu.

Post je objavljen 29.07.2020. u 12:01 sati.