Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

MACAN

Porsche je konstruirao jednog Macana ali ja neću o njemu.

Ja ću o ovom kojeg je "konstruirao" zločinački komunistički sistem, koji mora biti iz Pogane Vlake ali je daleko od prosječnog izgleda jednog Bekijaša, puno je bliži nekom raguškom tvoru.
Znači taj levičarski rakun u crvenim gaćama naziva jednu izuzetno lijepu i pametnu ženu-spodobom!!!
Onda umrtvljeni Hrvat Mislav tog rakuna moli da se vrati u studio kako bi valjda nastavio "silovat" Karolinu V. Krišto, makar on za to zasigurno nije sposoban.
Jeste li možda čuli ijednu baba-udrugu da je reagirala?
A ovi tzv. konzervativni su bili puni diplomatskog rječnika.

Pa sam se ja našao pozvanim reći kurvinu sinu da je mali slinavi inferiorni ćelavi kurvin sin!

Znači tzv. hrvatska javnost može "progutati" činjenicu da policija postupa bestijalno prema navijačkim skupinama (Kustošija) koji napišu!!!! neki neumjesni transparent, da "uhapse" ovog čovjeka s Trnja koji je "odšarafio" neki šaraf Hrvatskim vodama, da uhite dečke koje su onom četniku u nekoj vukojebini malo porazbijali nešto inventara, da smo zaboravili kurvine sinove koji su ubili čovjeka koji je skidao četničke ploče po Vukovaru, zaboravljamo da je kurvin sin Goran Radman istu Karolinu potjerao s posla ko zadnjeg pesa i da mi nismo učinili ništa..

Zaboravljamo da je koordiniranom akcijom starih kos-ovaca uhićen onaj Rječanin koji je nešto odbrusio bivšem jugočetniku (al se Rijeka pokazala hrvatskijom od ostalih Hrvata, pa su ga pustili)
Mi zaboravljamo da se Državnim odvjetništvom rotiraju kojekakvi komunistički kurvini sinovi, zamjenik zamjenika do kriptomasona.....
Ha..ha!

Znači,
u ovoj državi se bez ikakvih posljedica može vrijeđati svakog katolika, svaku katolkinju, svakog nacionalno osvještenog Hrvata, svakog predstavnika tzv. dijaspore koja to nije, nego je matica naše države koja nam je neprirodno otrgnuta shemom velikih igrača od Osmanlija, Mlečana, Germana, Mađara, Srba do jugoslovena koji ideju razjedinjenja Hrvatske pokušaju i danas sprovesti u djelo.
(Uz bitnu napomenu da je neki tzv. Gavrilo ubio Ferdinanda jer je ovaj razmišljao o ideji da Austro-Ugarsku monarhiju pretvori odnosno proširi u Austro-Ugarsko- Hrvatsku monarhiju)

Ova država ne treba nikome osim jednom dijelu Hrvata i jednom dijelu Vatikana!

Zato spremajte se, jer nagore tek dolazi...u likovima tomaševića, peovića ..i ostale sotonske žgadije!

Ali hvala Bogu, rađaju se neka nova dica.....zavrnut će im šiju!!!!!


Evo malo glazbe da se smirim...o!


n>
n>


Post je objavljen 28.07.2020. u 16:00 sati.