Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Prvi post danas

Danas ćemo lešat teleću koljenicu, s malo karote mladin kumpiron, i svin onin drugin stvarima šta se meću unutra. Još ćemo na pilećem temeljcu Napravit fino povrtno varivo.

Nema labavo, samo zdrava spiza.

Bija san u dućan, u Plodajne, sve je kunu dvi, skuplje nego u Zagrebu, šta me moram priznat nervira, pa ću ubuduće ić samo u Lidlo, bili su se zeru normalizirali prošlih godina s tim cijenama, ali evo ove su opet pomanitali.

U mistu nema ništa novoga, samo se gradi nekoliko novih kuća, Neki furešti ziđaju, jebli svoju fotografiju, ko zna koji su to mufljuzi, oklen poštenom blogeru novci za ziđat kuću trokatnicu.

Još van nisan ništa slika, ono more, stine, galebi, znan da san obeća ali zaboravin, škripe mi disk pločice zadnje, moran ih prominit a jučer je bila nedilja pa nisan ima di kupit.

Danas će rodijak kupit, donit i zaminit, tako to ode funkcijonira, ono šta je triba meaničar dobit l, jeba svoju fotografiju lupešku, ćemo bacit na gradela.

Ne mogu se sad više tu zabavljat s vama, moran još zeru meditirat, srkćat kavu, pa se spremat za ić na beach, zeru se utoćat, lipo ću van slikat nešto kad san obeća, ako ne zaboravin

Kisi kisi


Post je objavljen 27.07.2020. u 07:18 sati.