Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Nula dana do godišnjeg

Padala je kiša, velka.

Danas u 14:00 počinje godišnji, doduše samo tjedan dana, pa onda kasnije još malo, ko mi je kriv šta nisam savršio filozofski moga sam svirat kurcu cilo lito.
Moga san doduše Ostat Radit u državnoj firmi, pa svirat kurcu pola lita, ili sam recimo moga uzet boračku pensiju pa svirat kurcu zadnjih 25 godina.

Jebiga na filozofski su išli samo oni šta traže ženu u sebi, u državnoj firmi mi se nisu gledali šupci koju bi rođenu mater prodali za 10 posto, a u partizane nisam iša zbog pensije, i sad je tako kako je.

Možda bi moga ka onaj Kolakušić, jel se sićate tog lika i gomile kretena koji su glasali za njega, na fejspuku Napravit partiju, pa se uvalit u sabor, i onda svirat kurcu doživotno, ka Furijo Radin.

Ili bi recimo moga izjasnit se ka Srbin, kandidirat se ka Srbin, zamolit svoje fejspuk prijatelje da se i oni izjasne ka Srbi i glasaju za mene, i hop eto mene u Saboru, moga bi i potprecjednik vlade postat.

Mislim ono koji kurac ja ne bi moga bit Srbin ako se tako osjećam, jel tako, pa nije valjda da će neko reć da je lakše postat žena nego Srbin.

Moga bi pozvat i cilu istospolnu zajednicu da podrži moju transformaciju u Srbina u cilju moga sviranja kurcu.

Jebate je oni Kolakušić moj idol, sićan se ka jučer da je Geo čuva antikorupcijski kombi na rivi, Lion i Annaboni su otkidale kako je zgodan i ćelav, mislim kako Čovik bez kose more bit zgodan, more bit pametan ka kupus, ali nemore bit zgodan, mislim da to ima neke veze s depilacijom tih vadžajna, neki poremećaji.

Da je Mislav bija u Ameriki, već bi o njemu napravili film, i Leonardo di Kaprijo bi mora obrijat glavu da more glumit Mislava.

Jučer sam otvorijo blog svome Viličaru Viliju, i bila je tolika navalija da Blogi nema drugog izbora nego Vilija odma pribacit na Cool listu a onda u ponediljak u Top blogere.

Vili je odgovor na sva vaša pitanja, kako se postaje popularni bloger, moraš imat karizmu, Vili nije ništa napisa u svome postu, ali je naki žut samom svojom pojavnošću osvojio široku čitalačku publiku, šta nekim drugim blogerima nikako ne uspijeva pa se godinama vrte u krugu skupinice gubitnika ka šta su i sami.

Ja ću vjerojatno postat blog koji će se bavit isključivo fotografijom ribe i mesa na gradelama, da ne bi zanemario svoje vjerne čitatelje iz zemlje iz inozemstva, sve naše ljude koji kruh sa sedam kora zarađuju diljem vaseljene.

Šta će Vili, nemam pojma, tankoćutni su i ćudljivi to strojevi.

Post je objavljen 25.07.2020. u 06:08 sati.