Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HDZ JE LOPOVSKA BANDA KOJA JE USVE POKRALA I UNIŠTILA I GOVORI GLUPOM NARODU DA IMA DRŽAVU, U TOME IM POMAŽE SDP-e i SDSS, I DR.PRED STANOVNIŠTVOM U HRVTSKOJ SU; BOLESTI, NEIMAŠTINA, BIJADA I SIROMAŠTVO, NEZAPOSLENOST, DUHOVNI I FIZIČKI JARAM I LANCI...

STOTINE TISUĆA HRVATSKIH MLADIČA I DJEVOJAKA DALEKO SU SVOJIH KUĆA, DOMOVA, I STANOVA, NJIHOVA ADRESA JE U DRUGIM STRANIM DRŽAVAMA

SIPTOMI SVIH ŽRTAVA OTPUŠTENIH RADNIKA IZ SVIH PODUZEĆA JE "LOŠ MOZAK" I BOLEST ZABORAVLJANJA I SIDROMA LAŽNOGA SJEČANJA.

NOVINARSKE "HULJE I GUBE" SU ZLOČINAČKI PLAĆENICI, ONI SU PRODANE DUŠE I NISU NIKAKVI LJUDI, VEĆ ĐAVOLIJI I SOTONSKI POTOMCI ZLA.

TEŠKO JE PRONAĆI FUNKCIJU KOJU "BURDUŠ" MESIĆ NIJE OBNAŠAO NA BALKANU I HRVATSKOJ, ČAK JE PRETEKAO I JUGOSLAVENSKOG MIKU ŠPIJAKA.

KAŽE LAŽLJIVI ANDREJ PLENKOVIĆ (HDZ) NAROD NAS JE IZABRAO I DAO POVJERENJE, A NA IZBORE NIJE IZAŠLO VIŠE OD POLA HRVATSKOG NARODA.

HDZ JE LOPOVSKA BANDA KOJA JE SVE POKRALA I UNIŠTILA I GOVORI GLUPOM NARODU DA IMA DRŽAVU, U TOME IM POMAŽE SDP-e i SDSS, I DR.

JOSIP BROZ TITO JE NAJVEČI BALKANSKI ZLOČINAC, TAJ "SMRAD OD ČOVJEKA" BIO JE PRAČEN SA MNOGIM LJUDSKIM SMRADOVIMA; NAZVANIM LJUDI.

ISELJAVANJE, DEMOGRAFSKE PROMJENE, UMIRANJE, I SMANJENJE BROJA STANOVNIKA U HRVATSKOJ, TO JE AKTUALNA POLITIKA HDZ-SDP I SLIĆNIH..


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24.07. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5529.


Post je objavljen 24.07.2020. u 14:55 sati.