Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samojaa

Marketing

Zagrljaj.....drugi dio




Nakon poduže šutnje primila sam je u zagrljaj i rekla da ja nikada neću odustati od nje.
Znam....odgovorila je. Ali njega sam izabrala za cijeli život jer on i je moj život. Pokušala sam sve. Nakon dužeg vremena shvatila sam da je ljubav nestala , ostala je samo navika , obitelj i to se očekuje od nas. Nije to izgovorio na glas ali vidjela sam mu to u očima.
Znaš li ti da on mene uopče ne primjeti. Dok nešto ne progovorim. Mogla bih hodati na trepavicama,skakati na jednoj nozi , obuč se u vreču od krumpira....ništa. Ne bi ni primjetio. Mislim....pokušala sam se ja i srediti i nasmijati ga i biti ono što želi. Nikada dovoljno. Onda sam shvatila....trebam biti dovoljno dobra sebi.

Tako je mila moja - odgovorila sam tiho. Voli sebe , grli se i ljubi. Reci si svako jutro u ogledalu " dobro jutro ljepotice,divan dan nas čeka". I bit će tako. Njega voli takvog , nikad mu nemoj vračati istom mjerom. Ostani svoja , tako nježna i divna, tiha i divlja u isto vrijeme. I smij se....puno se smij. Želim ponovo vidjeti taj sjaj u oku.

Misliš li da bi on....Tu sam je prekinula.
Pusti sad šta bi on. Na ovaj put krečeš sama.
Zar ti nije rekao da si " pičkica" kada si plakala?
Sada ćeš mu pokazati da i takva , sa suzama na licu ti možeš svijetu puno dati i osmijeh ne skrivati.
I boli te đon najdraža....plaći kada ti se plaće , vrišti kada ti se vrišti. Budi debela,mršava,rasčupana,počešljana....budi ono što ti voliš. On neka sada tebi bude usputni suputnik.

A ja ti obećajem da ću te svaki dan zagrliti. I naći ćeš mjesto za svoju glavicu na mom ramenu.

To joj obećanje mogu ispuniti....s radošću :))

Post je objavljen 24.07.2020. u 07:57 sati.