Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Dva dana do godišnjeg

Jesu li vama zanimljivi Blogeri i blogerice koji odustanu od pisanja bloga na više ili manje dramatičan način, pa se onda vrate na blog, s drugim imenom, jer smo svi mi ovde idioti pa nećemo skužit, nego ćemo oduševljeno, s blogijem na čelu glumit zainteresiranu čitalačku publiku.

Vrhunac je ipak kad ti reinkarnirani Blogeri i blogerice daju diskretne signale kolegama smanjene inteligencije i intelektualcima inače njihovoj ranijoj čitalačkoj publici, a ovi kakvi jesu ne kuže pa moraju Radit emajlovi.

Mislin brate, vrati se na svoj stari blog, čemu igrokazi, rekli bi umene u selu nije govno nego se pas posra.

Obzirom da je komitet u kurcu, te da će se poklat među sobom, nedepilirane skojevke, i vremešni Jugosloveni, pratu svaki mig ljupke Katarine, koja dostojno mijenja Pernara.
Ljupka Katarina je osim što ke luda ko i Pernar, još i zla, ali Bože moj i populaciju smanjene inteligencije neko mora zastupat, takva je demokratska praksa, ono što je zastrašujuće je što je za razliku od Pernara koji je moga utjecat samo na budaletine kao on, ljupka Katarina je bila ili još uvijek je dio obrazovnog sustava i ima pristup mladima.

Inače što se Meglea tiče, ako to Megle nešto vridi, neko će ga kupit, a ako ne vridi bolje je da propadne, zamislite drugovi i Drugarice da smo desetke milijardi nečega, koje smo sasuli u propale socijalističke projekte, poput brodogradilišta i sličnih egzibicija, uložili u kladionicu, mogli smo štagod i dobit, vako je pušiona bila zagarantirana.

Ja recimo mislin da bi bilo super da radnici i kooperanti Meglea kupe preduzeće, švabe će im ga Dat jeftino samo da ga se riješe, i da onda ljupku Katarinu ili nekog drugog iz te skupine idiota metnu za direktora.

Još dva dana, sad pomalo već haluciniram kako se umačem u more, i ložin vatru za gradele.

Post je objavljen 23.07.2020. u 19:10 sati.