Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Pseća plaža



Evo okupasmo se mi na moru, iako to nije bio primarni razlog našeg dolaska u Krk. Išli smo najprije na pseću plažu, bilo nam važno da i Jin malo pliva. Osim što na plaži nije bilo hlada, sve drugo je bilo super, čak su i ljudi držali distancu s ručnicima i prostirkama. Jin je bio u svom elementu i sve je djelovalo idilično dok se nije spustila veća skupina mladih Slovenaca i dok sam ja bio u moru, jednostavno bacili svoje stvari uz moje, Jin se parkirao odmah tik uz njih iako su i oni imali psa, a ja sam požurio vani. Tamo se već čula muzika, drugarica mi poslije rekla da je čula kako se dogovaraju, ono pusti muziku da dobijemo više prostora na plaži. Sve nacije imaju svoje seljačine, isto kao što su svi nacisti svigdje isti. Jedino su psi dosljedni, brane distancu prostora na kojem trenutno borave.
Onda smo išli osvježeni do našeg boravišta u Krku, tamo trenutno borave dvije prijateljice sa svojim psima Jinovim prijateljima, meni je prisjela i pomisao na neko novo kupanje, pa sam ostao paziti na tri psa dok su njih troje bili na obližnjoj plaži.
Inače donijeli smo pitu od svježe ubranih gorskokotarskih kopriva, drugarica je dan prije napravila, al je to stvorilo problem, čim bi išao malo pojesti, skakala bi ova dva psa, zaboravio sam da za razliku od Jina, koji je mnogo krupniji od njih, postoje i psi koji su uglavnom vegeterijanci.

Post je objavljen 23.07.2020. u 12:41 sati.