Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Sekundarne sirovine



Inače dio stvari koje koristimo u Gorskom kotaru smo jednostavno pokupili s ulice. Tako smo prekjučer pokupili kvalitetan sanduk za npr. čuvanje drva, kod paljenja roštilja često nam proces traje jer je drvo vlažno. Prvi dan je Jin pazio na to, drugi dan je shvatio da mu je važnije paziti na mene. Ta kultura ostavljanja ispravnih stvari, koje ti više ne trebaju ili s malim falingama, razvijena je u Berlinu. Tamo i sve u principu brzo nestaje.Tako sam pokupio i jednu od danas dražih majica, odnosno drugarica je, jer sam ja uvijek nešto skeptičan i oklijevam.
Dobio sam i par pitanja zašto nisam baš dobro. Korona mi je razbila nužno potrebu rutinu. Za školu bih se redovito brijao, birao najbolju odjeću, pješačio tih nešto oko 3km i nazad ili poslije nastave u grad, te posljedično bio u odličnoj kondiciji, sad bih uglavnom neobrijan držao nastavu, osim onih rijetkih video obraćanja, iscrpljivalo me jer sam sve radio po satnici i morao razrađivati zadaće, u realnoj nastavi najčešće ne dajem one pisane.
Uglavnom samo sam čekao godišnji, a sad se razbacujem tim dragocjenim slobodnim danima. Izbora pak ni nema, na more i vrućine mi se ne da, otići ne gdje po Hrvatskoj po ovim cijenama isto tako, pogotovo kad to imam sve i u sad već prilično nevoljenom rodnom mjestu na otoku.
Jučer nas je posjetio i prijatelj koji je trebao obaviti sistematski pregled. Mjerio je prije, jer je to obavezno, temperaturu, uobičajenih 36,5, vraćen je kući, jer je taj toplomjer što ga imaju u zdravstvenoj ustanovi konstatirao da ima temperaturu, nije to prvi slučaj za koji znamo, neki su izgleda dobro zaradili u javnoj nabavi tih toplomjera na daljinu, koji su vjerojatno negdje bili za otpis.

Post je objavljen 21.07.2020. u 11:30 sati.