Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kintsukoroi

Marketing

Kak ste mi kaj

Šprajc je na telki. Volim si ga uglavnom pogledati, jer je neposredan i ima lude ideje oko vođenja emisije, što je meni odmah super, slagala se ja s njim ili ne, vezano uz ono što meni, kao prosječnom gledatelju on želi sugerirati.
Kad svi misle jednako, nitko ne misli dovoljno, i ja sam uvijek bila tip s kojim se ne morate nužno slagati: problem volim osvjetljavati iz više kuteva.Što naravno ne znači da ću nužno svoje mišljenje mijenjati. Nekad mi je draže kad nešto novo naučim, spoznajuć da nisam bila u pravu.

Opet sam ko Crni Jack dojurila na biciklu s cuge s jednom drugom frendicom i pila sam neku pivu San nešto, zvuči talijanski, ukusna je, al nije me baš nešto šupila, što je super.
Zmajska je jača, Kocky:-))
Frendici sam pričala ludi epilog svoje posljednje ljubavne štorije, pa mi je rekla da sam ipak malo prenaglila.
( " gnjavio sam ljude, radio sam paniku")

Razveselilo me danas kad mi je urednica jednog časopisa javila da će mi u rujnu objaviti priču! Baš super! Priča je iz onog Sarinog razdoblja, dok je furala sa šarmantnim kuharom, kurvišem Escoffierom. Čitali ste je.
Obavijestit ću još svakoga koga će zanimati. Puno mi to znači!
Oduvijek mi je san bio sudjelovati u uređivanju nekog časopisa.

Danas mi je malo novorođeno mače mijaukalo uz moju prvu jutarnju kavu. Više baš ne osjećam ništa spram mačaka. U srednjoj sam ih obožavala. Imala sam dvije, spavale su sa mnom u sobi.
Sad sam luda za pesima. Hvatam te njihove odane poglede. Nema šanse da odvedeš tuđeg psa i to me zadivljuje. Mačke su obične male kurvice. Survivori. Psi imaju karakter.
Ljudi se na jednaki način razlikuju. Ne osuđujem ništa, al znam što više volim.




A kako ste mi vi?

Đasti mi se oporavlja, nadam se da je pogodila kombinaciju analgetika. Ane je zaprimljena u bolnicu, pusa Ane:-*
Kocky se sprema na more, Frešovi slave rođos, Kupus i Šefika šnjofaju istu majicu, Demi mi se nervira u prometu, morska mi je sjetna, a Mela popravlja svog dragog puntića. Lili se šeće šumama, Lilith i dalje no volverira;-)
Ja isto mislim da je Blogi žensko, jer je zapazio/la da nemam više onaj fantomski zarez;-)

O čemu biste kod mene voljeli čitati ovaj tjedan?

Post je objavljen 20.07.2020. u 22:20 sati.