Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sportska-cakulona

Marketing

GDSI teniska liga privlači sve više igrača

Riječ je o najvećoj regionalnoj teniskoj ligi Glavno da se igra, koja se održava već četrnaest godina, a sudjelovati u njoj može svatko. Preduvjeti za nastup isključivo su reket i dobra volja, mogu igrati i oni koji nikada prije toga nisu imali prilike zaigrati tenis. Ako ste upravo vi jedan od takvih slučajeva, to vas nipošto ne treba obeshrabriti. Naime, u ovom natjecanju ćete pronaći još dosta onih koji su u istoj ili sličnoj situaciji kao vi. Naravno, tu su i iskusni rekreativci, od kojih neki godinama nastupaju u ovoj ligi. Natječe se velik broj igrača(više od 2000), što uz sportsko nadmetanje pruža i sjajnu priliku za stjecanje novih poznanstava.

Regionalna GDSI liga održava se u 12 gradova u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Kod nas su to: Zagreb, Split, Zadar, Velika Gorica, Rijeka, Rovinj, Pakrac i Biograd, a u BIH su to: Čitluk, Mostar, Široki Brijeg i Tuzla. Prednost ovog projekta je i činjenica natjecanja nisu vezana uz točno određenu lokaciju, već imate mogućnost s tenisačima iz vaše grupe dogovoriti meč u bilo kojem klubu u vašem gradu u terminu koji vam najbolje odgovara. To je samo jedna u nizu prednosti koje GDSI liga pruža svim sudionicima. Ukoliko ste jedan od aktera ovog natjecanja, to znači da ćete mjesečno odigrati minimalno 4-5 mečeva, što je neophodno za stjecanje igračkog iskustva. Uz to, korisno je za zdravlje u fizičkom i psihičkom smislu. To je dobar put za npr. Dolazak na željenu težinu onih kojima je to potrebno i koji to žele, a s druge strane, učestala borba, te napeti i izjednačeni mečevi uvelike pomažu kod mentalnog jačanja, što je također vrlo važno. Još jedna pozitivna karakteristika je i to što na gotovo svim teniskim centrima možete dobiti popust na plaćanje termina, i to od 15, pa do čak 40 posto. Uz to, tu je i popust na sportsku opremu kod odabranih partnera.

Organizacija ove lige je, baš kao i ideja o njenom osnutku, apsolutno savršena. Sve se dogovara u skladu s vašim vremenskim rasporedom, a uz to je i olakšana prijava na samo natjecanje. Liga ima i svoju internetsku stranicu, koja je fantastična, sadrži veliku količinu podataka o natjecanju, a toliko je detaljna, da bi joj internetske stranice brojnih sportskih i ostalih subjekata mogle zavidjeti. Ovo je još jedan sjajan sportski projekt, a uz to je i odličan način da se nakon 45 dana karantene ponovo pokrenete. Svi zainteresirani, reket u ruke i priključite se!



Post je objavljen 20.07.2020. u 19:04 sati.