Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Fukara bez duše

često se pitam i provjeravam koja je moja osobna granica za ljude bez duše. Imam je i jako je visoko , ali je preskočila visoko podignutu letvicu. Pitam se kakvo smeče moraš bit da ni jednom ne pitaš za čovjeka kojem si zbog pogrešne dijagnoze uništio sve, jedino si istog/ mene zavoravio lišiti života.


Oprostiti što nikad vlastito dijete nisam nosio, oprostiti što na + 41.9 nisam mogao progutati kap vode. Zločin u Lijepoj našoj postane nagrada brojiva dolarima i ostalim kriptovalutama, Ne mrzim, niti to znam, taj covjek s prefisom NE ima imedr. sc. Nenad Pandak
Koliko god imoi titula ne pomaze mu, da djela njegova pokazu tko je i kakav je. Pitam se što takve osobe poput navedenog vide kad se pogledaju u ogledalo. Sujetu ili titule umotane u prazninu lisenu ljudskosti. Nažalost titula kad se spoje kao produkt daju upravo čovjeka ispred ogledala, Nenad Pandak upravo vi ste čovjek bez morala i odraza.
Najvažnija ljudska težnja je težnja za moralnošću u našem djelovanju. Naša unutarnja ravnoteža, čak i naša egzistencija i esencija ovisi o tome. Jedino moralnost u našem djelovanju može dati ljepotu i dostojanstvo našem životu,Vi je nemate, kao ni odraza.
Niste uspjeli živ sam , u Omanu gdje god da jeste. Dušu si možete brisati dolarima, a oni koji s Vam bili igračke čekaju Vaš pogled u pod, za drugi nemate ni titule ni muda. Stidite se! I da skoro pa sam dobro.

Post je objavljen 20.07.2020. u 15:46 sati.