Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Hajdučka trava



Sve fotografije u današnjem postu snimila je drugarica...

Zadnje dvije noći loše spavam i ustajem po noći. Zadnje vrijeme nemam ideja, niti mogu čitati, Mecine knjige mi leže ispred nosa. Drugarica ima ideja i ne mogu je pratiti.
Fuchs je izabran za ministra, navijao sam za njega iako smo suprotnih svjetonazora, prvo što je najavio je povratak djece u školu, super, ne gine mi korona, al ne znam što je gore, niti rad kod ove "reformske" ministrice nije baš imao nekog smisla, nadam se da će ih udaljiti iz ministarstva i prognati u nastavu.
Jučer se brala hajdučka trava, a čak i kod nas su počele maline, ove ne najspretnije ubrane je drugarica stavila u vodu i preko noći su se i nezrele počele crveniti, to nismo očekivali.
Bio u dućanu po pijaču, kupujem sad po tri boce kad odem, jer se baš loše osjećam pod maskom. Danas me u dućanu koji inače samo pretrčim u ova ružna vremena, zatekla drugaričina poruka da potražim neki sir. Trajalo je dok sam našao naočale u torbi, pročitao, tražio ga, nije ga bilo, već mi bilo dosta maske pa sam požurio po piće, tamo sam primjetio da sam negdje ostavio naočale, natrag pod maskom u potragu, trajalo je, naravno da ću ja naočale ostaviti na najnelogičnije mjesto.
Napokon vani bez maske, jurim doma, kaže drugarica nisi dobro s upitnikom u zraku, već duže nisam dobro...





Post je objavljen 20.07.2020. u 13:57 sati.