Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZDRVAKO PEVEC JE SAD U ZATVORU LIPOVICA, ZBOG TOGA ŠTO JE BIO OKRUŽEN SA KRIVIM LJUDIMA.ZDRVAKO PEVEC JE SAD U ZATVORU LIPOVICA, ZBOG TOGA ŠTO JE BIO OKRUŽEN SA KRIVIM LJUDIMA.

Dušmani od Zdravka i Všnje pevec su im spočitavali - da su bili Megalomani: i da Peveci su imali milijune, nije im bilo dosta raskošnoga života. Ja sam manje gledao na njihove "milijune" više sam gledao na njihove kriminalne radnje, koje su se godinama dešavale. Peveci su bili totalno okruženi sa krivim ljudima, od kojih nitko nije odgovarao za kriminale. Pevec je zaposlio bivše milicajce i policajce, i njihove žene i obitelj,.., kad je sve krenulo po zlu, tada su i "oni" se okrenuli protiv braćnog para Pevec.

Danas Zdravko Pevec provodi dane u zatvoru u Lipovici, jedan od glavnih sobnih cimera mu je Rom; Ivica Špoljarić, sa kojime se svakodnevno druži. Zdravko se svakodnevno čuje sa suprugom i sinovima preko telefona. To je zanimljivo u ovoj imaginarnoj i mistifikatorskoj državi da Zdravko i Višnja Pevec su jedino bili krivi - za kaznena djela, dok drugi nitko nije odgovarao. Mogao bi puno pričati o tome kolike namjerne propuste je radila bjelovarska policija, dok nije stvar došla do kraja...


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 19.07. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5521.


Post je objavljen 19.07.2020. u 09:16 sati.