Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Nek ti kušin bude stina

Meni je baš fascinantna mržnja koju trideset godina od nestanka Jugoslavije, i dvadeset pet godina od kada smo jebali majku onima koji su sanjali veliku Srbiju, domaći Srbi i Jugosloveni, te osobe smanjene inteligencije osjećaju prema Hrvatskoj.

Nevjerojatno je kako srpska i jugoslovenska govna, uz asistenciju osoba smanjene inteligencije, koriste svaku prigodu ne bi li ocrnili hrvatsku koji toliko mrze, pa eto i pjevanje jednog Nijemca zaljubljenika u Hrvatsku koji eto oni toliko mrze.

Pjevač je bio Manuel Neuer, njemački reprezentativni golman, kojem je Hrvatska nešto kao drugi dom, pjevala se Lijepa li si, i još neke, i neko govno iz plejade onih koji pišu za kojekakve Indexe i nethaerove, ili Yutarnji ,ili slobodanku, je jedva dočekalo da ljevičarskom Tabloidu s kakvima ta govna obično surađuju, dojavi kako je eto Manuel pjevao fašističke pjesme.

Nije to prvi put da uvijek jedna te ista govna, poput masne bosanske pederčine Duhačeka, opanjkavaju Hrvatsku po svijetu, jer nikako nam ne mogu oprostit što smo im sjevali Jugoslaviju, a potom i veliku Srbiju.

Neće biti ni posljednji put, da govna to rade i da im ista takva govna i u Hrvatskoj plješću.

Obzirom da smo se eto opredijelili za demokraciju u kojoj i govna imaju pravo na slobodu govora, ne možemo ništa nego im se svaki put iznova, sukladno odluci ustavnog suda, najebat matere.

Post je objavljen 14.07.2020. u 19:23 sati.