Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

kako osvojiti tron

Daklen jučer ja otvorin Blog.hr i gle čuda, Mela blog tjedna, a nisan ja. Odmna mi je prisila kava. Sad će bit pizdarija. I eto kako san ja ka vištica i predvidila, počeja je 4. svjetski.

Pošto Mela ima peripetija oko punta koji 14 dana leži kod meaničara jer mu rekla blesača „Meni se ne žuri.“ tako je ona u ladovini svojeg stančića ladovala i odspavala početak rata.

Bidna sad ne zna ni kako je rat počeja, ni ko su neprijatelji, ni kakvin oružjen raspolaže… Raspala joj se vojska u p… materinu. Skinuše je s trona na brzinu i metiše zamjenskog vojskovođu njenog Rođu. Ajde Rođo zna ratovat pa se malo primirila.

Njena kontraobavještajna straža joj je dojavila još u toku jučerašnjeg dana da su je makli. Ratovala je svega nekoliko sati.
- Nemoguće!!!
- Bogme jesu!!!
- Pa to je su svita!!!
- Idi pa vidi!!!

Gđa V je odma demonstrativno stavila reklamu da se Mela ne skida jerbo je žena u godinama, žena koja ima viška kila i nije lipo da se žene po blogu skidaju i degradiraju.

Kupus je oša svojin poslon. 3 svjecski coronalni rat još nije finije. Biće kad se odradi berba i profešta. Bez njega i njegovog amena nema ni kraja ni konca rata. Nek se vrne živ i zdrav!

Mela sad simultano vodi 2 rata, ma šta 2, 3. Po naređenju onog od gore, Blogija i Blognewsa mora napisat post da joj vrate tron. I sad ti piši post kad nemaš inspiraciju. Nije ona Krule da more sipat bisere.

Ovako uz dugo vijećanje i premišljanje Krizni stožer u tajnon sastavu je donija 5 zapovidi koji se blog triba pridržavat:
- Ja san Mela ratnica i ima još ratnica na ovon blogu
- Sve ratnice tribaju bit blog tjedna
- Niko ne smi skidat ratice bez njijove suglasnosti
- Svako degradiranje ratnica bit će kažnjeno
- Kad ratnica započne rat triba ga i završit

Svi su u stožeru klimnuli glavon i to je bija znak printaj, prosljeđuj, šalji dalje.

U ovon ratu, koji to i nije, jer se bojišnica rastegla ka žvaka, Mela je otvorila računalo i rekla:
- Sad ćete vidit boga svoga!

Popljuvala je sve dezertere, a najžešće Melu 2, njenu kopiju, ratnu profiterku koja se ušuljala ka zmija ljutica (inače dvostruka špija, ulizica „cile mile“, žena koja rovari s ciljen koji opravdava sredstva – BIT NA TRONU).

Ko je ta Mela 2?
- to je ona koja živi od slave Mele 1
- ona 120 puta u minuti ode na svoj blog da vidi komentare
- komentira isključivo i jedino samo kada napiše post da bi dobila šta više komentara
- ratuje tu i tamo u pozadini na sigurnon jer se ne želi eksponirat radi vlastite sigurnosti
- bjesomučno surfa po blogu da izviđa ratnu situaciju kako bi bila korak isprid Mele 1
- majstorica je kamuflaže i prijetvornosti
- to je ona koja zna da je rič RAT kodni znak kojin se postiže viđenost na blogu
- kad Mela 1 ratuje ona objavljuje kapitulaciju
- kad je Mela 1 na tronu, ona je želi skinut

Bojovnici molin vas da 1. pronađete tu Melu 2 i da nju skinete i raskrinkate te meni proslijedite na ispitivanje. Sanaciju štete koju je načinila ta kvazi ravolucionarka napravit će Anči po kratkon postupku. Montiran proces osude i presude biće u svin vijestima.

Ne uzbuđujte se, vaša Mela još je debela, još piše pisme ljubavne, još voli svoga Vranju i još je vala bogu ima.

Pozdrav iz mojeg bunkera u kojen su dobrodošli svi (koji su me ugostili na proputovanju sa Zvonkon) i svi moji rodjaci (samo i jedino samo ako imaju ženski privjesak uzase). Solo muškarce ne priman. I nikom ništa ne kuvan.



Post je objavljen 14.07.2020. u 15:41 sati.