Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morskamorska

Marketing

Obiteljski doprinosi

Sanja je divna mlada žena. Odrasla u obitelji koja se borila s opstankom od prvog do prvog u mjesecu. Sa studija u Zagrebu vratila se kao magistra. I zaljubila u Andru. Koji je najprije bio asistent na fakultetu, a vrlo brzo i vlasnik vrlo profitabilne IT firme. Veza je trajala par godina. Neposredno pred Božić, ulovila je njegove poruke upućene bivšoj curi. U njima je obećavao da će uskoro bit opet skupa. Sanja je vezu prekinula.

Uskoro me, neugodno, iznenadila pomirbom. Pa skorim vjenčanjem. Brzo je stigla i beba.
Zaposlila se u muževoj firmi. Luksuznom podstanarstvu su dodali česta egzotična putovanja, nobles izlaske, markiranu garderobu. Oboje su izgledali lijepo, dotjerano i skupo.

A onda sam na tri kratka druženja čula Andrinu packu kako je on taj koji joj financira odjeću, skupe restorane i putovanja iz snova. Sanja nije reagirala, ali sam u zraku osjetila nelagodu.

Nije bilo na meni da se petljam. Ja sam u njihovim životima samo povremenost.

Želim vjerovati da će pametna, školovana, duhovita i vrlo sposobna Sanja znati, još uvijek na vrijeme, postaviti vrednote suživota i braka na prave noge. U suprotnom, ostaje joj biti ili na štitu ili ispod njega. Teško ću se pomirit ako odabere šutnju, poniženost i status quo.


Post je objavljen 14.07.2020. u 14:07 sati.