Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ludilo i pad eura u HrvatskojOvako, glede zadnjeg komentara jučer, od hrvatskih portala pratim telegram, index i najviše iz navika i prognoze vremena novilist, i nigdje nisam našao, tek jutros na indexu, slučaj tog njemačkog golmana. Sad na "našim" portalima vidim kao da mu se ispričavaju njemački mediji, jer su kao nasjeli informacijama hrvatskih novinara, ne vidim naravno to na njemačkim portalima koje pratim ni na twitteru, nebitno, znamo kome treba vjerovati, a sad kad je Rakitić uzeo kolegu u obranu su već svi sigurni.
Imamo problem s odlaskom u dućan, nikom se ne da stavljati masku za par minuta, a moja i ima flek koji se ne da skinuti, al jebe mi se, glavno da je čista, sva sreća da je nedavno Konzum imao akciju deset posto za penziće pa smo se opskrbili, umjesto kruha tost, pa i zdraviji je valjda.
Bit će teško ljeto i teško će ga biti osmisliti. Cijela Europa je poludila, a do Berlina valja proći dvije države, prevelik rizik, a i tamo je dužnost nošenja maski pa ni to nema smisla, platiti toliki put i smještaj, a onda npr. radno vrijeme muzeja koji me zanima od 14-18, to mi isto kao da odeš na Krk i deru strance, za 1 euro 6 kuna po mjenjačnicama.
Nema nade, a kod nas neće biti ni pobune osim današnje u Zagrebu, raduje me jer sam vidio i onu za koju sam glasao, a taj Boras je u velikoj konkurenciji zbilja jedna od najgorih faca.


Post je objavljen 14.07.2020. u 14:53 sati.