Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Troyan

Nakon što je ustavni sud utvrdio da reć nekome da je idiot nije uvreda ako je to činjenica, i da se onima koji govore gluposti ima pravo jebat mater, naša stranka razuma i znanosti, je izvojevala još jednu pobjedu.

Naime kao što je kolega Lauc izvjestio, provedeno je znanstveno istraživanje u kojem se proučavao stupanj inteligencije onih koji ne poštuju mjere, kao što je nošenje maske, u kojem je utvrđeno da se jednostavno radi o glupanima.

Ta činjenica će nedvojbeno silno razveselit kolegicu Athropu,inače dopredsjednicu stranke.

Nimalo nije iznenađujuće da su to uglavnom isti oni likovi koji tvrde da život počinje u jednom volšebnom trenutku koji se razlikuje od države do države, i oni koji tvrde da muškarac može postat žena ako to jako želi.

Dakle moremo zaključit sve rasprave na tu temu, sad kad imamo znanstveni štono bi se umene u selu reklo konklužn.

Sudeći po svemu navedenom, protiv naših intelektualaca su se osim uredništva koje ne postoji, tajne grupe administratora, urotili i ustavni sud, i znanstvena zajednica, jer kako drugačije shvatit da i oni daju za pravo vašem omiljenom blogeru.

Nećemo valjda pomislit da je on pametniji od intelektualaca, mora bit da je neka zavjera u pitanju, nešto vezano uz Billa Gatesa i ljude guštere

Ali da se vratimo mi našim ljubavnim jadima.

Obzirom da je Bugi nestala poput morske pjene, jednako kao i neke druge udvaračice, koje su u ranijem periodu glumile BFF, samo kako bi se dokopale Elvisa koji je još uvijek živ, i pojavljuje se u liku i djelu Kupusa, saćemo to zeru analizirat.

Recimo ona drugarica Jeka prije nego šta je počela pisat na svom blogu, je nemilice atakirala na našu Đulanž i to u vrijeme priprema za vjenčanje desetljeća u Las Vegasu, a sve s ciljem da joj otme Elvisa alijas Kupusa.

Vaš omiljeni bloger je tada kao uostalom i uvijek prije i poslije nedvosmisleno upozorio Đulanž na namjere očigledne navedene blogerice, kojon je Đulanž naivna kakva je, poklonila svo povjerenje.

Nakon toga je Đulanž pokazala nevjerojatnu empatiju i nesebičnost i usvojila gospođicu Lirski Subjekt koja je ka napušteno Mače mjaukala tu po blogu.

Bilo je prekrasno gledat kako Đulanž uči Mače kako bit dama, kako se igrat s mišovin, kako bit umiljata, i zadržat dignitet domovinskog rata.

I sve je bilo lipo dok gospođica nije ušla u pubertet i postala namoguće derište kojem je samo namigušanje na pameti, pa jon je uzor postala ona Sarah be, koja zavodi nevine Bosance i onda ih s prijezirom odbaci nake neupotrebljive.

I onda je došla ta afera s Bugi.

Zato braćo i sestre, nosite maske, nemojte da drugi misle o vama da ste znanstveno dokazani glupani, i pazite ko vam dolazi na blog i s kakvim namjerama, nije recept za kinesko jelo, uvijek samo recept, nekad je i trojanski konj.





Post je objavljen 14.07.2020. u 07:07 sati.