Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Bugi vugi na livadi

Bila je to ljubav ka u slikovnicama duginih obitelji, nježna istospolna, bez nekih izraženih seksualnih pretenzija, čista emocija, razumijevanje i sklad.

I trajalo bi ti ko zna do kada, možda i zauvijek, da se nije pojavila treća.

Eh kolikim je samo ljubavima presudila treća.

Ko da sad vidim kako se u brespućima enterneta blisiće naslov, Jedno kinesko jelo za V.

Zdrak je odjedanput posta težak, po cilom blogu je pucketa elektricitet, slutilo je na nevolju.

Mislim mogla je napisat recept za blognjuza, ili mene, o Kupusu da ne govorimo.

Ali avaj, svi smo mi bili mali breznačajni zalogaji, otimačica u narodu poznala ka La uzurpadora, je morala svojim pipcima otrovnim, razorit nešto najponosnije i najlipše na blogu.

Nasrnula je brezočno i breskrupulozno, na čistu nepatvorenu ljubav, golim rukama je junikornima kidala glave, i popišala se po zastavi s duginim bojama.

Gospođica lirski subjekt, je s pravom protestirala, jer je ka i svi ostali znala da je dotična Bugi, jednako pogrešna ko Cigo s gitarom, i da će kad postigne svoj cilj odlepršat do drugog cvita.

Mi drugi smo se uz časne izuzetke pravili blesavi, neki su čak i navijali, to su glupani koji uvik navijaju, časni izuzetci u liku i djelu vašeg omiljenog blogera, su apelirali na gospođicu LS da ima strpljenja,’ali šta ćeš, mladost ludost, ona je odma našla drugu mlađu, i to da škandal bude veći i trudnu.

I sad smo tu di jesmo, Bugi je nestala u vidu lastinog repa, Đulanž traži utjehu u bjesomučnom kupovanju parfema, gospođica LS, bi vratila vrijeme da može jer će jon trudnica sve izist, a trudnica je srušila krov na kući.

Eto braćo i sestre, nema nan druge nego zapivat onu Mišinu, Ostala si uvijeeeeeeek istaaaa., i nadat se da će ljubav ipak pobijedit, da će junikorni skakućat po našom blogu.

Ko od vas misli da prava ljubav nikad ne umire.

Post je objavljen 13.07.2020. u 18:21 sati.