Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

DA LI JE NINA ERAK BILA BOGARTOVA BAKA JULIA?


Gledajući TV seriju „Na granici“ bio sam, na svoje veliko iznenađenje, otkrio preostale članove moje familije iz života koji je prethodio ovom. (O čemu sam već pisao u svibnju prošle godine.) Dakle Milan Štrljić, (koji u seriji glumi oca Nadije Cvitanović i Lucije Glavich-Mandarić), u prethodnoj inkarnaciji, bili su otac Belmont i moje dvije sestre, Frances i Katharine.
No, što je sa bakom Zorkom? Nina Erak morala se u seriji dosta 'postarati' da bi mogla glumiti Štrljićevu majku, budući da je u stvarnom životu mlađa 4 godine. Dosta puta bi se priupitao, je li moguće da mi je ta žena bila baka? Nekako, intuitivno sam predosjećao, da je baka Julia Bogart mogla imati takve, slične crte lica. Problem je u tome što na internetu nema njene slike, a teško da je ima i u obiteljskom foto-albumu Stephena i Leslie Bogart, moje djece iz prethodnog života. Iz jednostavnog razloga što je baka Julia umrla još 1868. godine, i moguće da se nije nikada ni fotografirala.
I tako da se u odgonetanju moram poslužiti čistom intuicijom, pored numerologije, koja, začudo, pokazuje potpunu podudarnost. Naime „Nina Erak“ daje 3 +1 = 4, isto kao i „Julia Bogart“. Ako se mene pita, mislim da je Nina odista bila Julia u prošlom životu. Da li je njen bivši muž Boris Svrtan inkarnacija Adama Bogarta, mojeg djeda iz bivšeg života? Mislim da nije, neka mi intuicija kazuje da je to bio netko drugi.
A tko? Po meni, to je talijanski glumac Nino Frassica, koji je nedavno bio na domaćoj TV, u seriji zajedno sa Terrence Hill-om, u kojoj je glumio policajca. Mislim da je Belmont (ako kombiniramo njihove crte lica) mogao biti njihovo dijete. Naravno ovo je samo hipotetsko razmišljanje, čisto po intuiciji, međutim vjerujem da je moguće, da su Nino i Nina mogli biti moji „grandparents“.


Post je objavljen 09.07.2020. u 09:45 sati.