Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Zgodna žena ih ne ferma ni za suvu šljivu

Jel stignete vi uz izborne rezultate i vijesti o broju novozaraženih pratit malo vijesti iz šoubiznisa? Pritom ne mislim na naše posvuduše koje izljeću sa svih strana u svakakvim izdanjima; mislim na zvijezde holivudskog kalibra.

Ko nije stigo, evo saću ja malo prenijet vijest staru par dana. Alzo po mnogima dva najjača frajera Holivuda, gospoda Kluni i Pit satraše se da dobiju zgodnu ženu da ponovo radi s njima. Kad kažem radi, mislim na snimanje novih filmova, da ne bi ispale neke božemeprosti radnje neprikladne njenom imidžu al i statusu moje skromne stranice. Izvor blizak glumici ( ajme kad mi to tak napišu pa slabo mi dođe ) kaže da je nonstop salijeću telefonskim pozivima, porukama, pozivanjem na večere udvoje pa se zgodna žena osjeća ko da je progoni ne jedan neg dva ljubavnika. E pa da sam ja na njenom mjestu ja bi promijenila broj telefona i najstrože zabranila svim svojim bliskim izvorima da im omoguće kontakt sa mnom. Pa daj zamislite, žena se recimo kupa il ima bjutislip a mobitel samo cvrči, sad se jedan javlja sad drugi. Pa jesi razmislila, pa šta misliš da se nađemo na filekima, pa zašto nisi razmislila, pa kad ćeš razmislit, pa bil te smio nazvat...ona se iz zgodne pretvara u maltretiranu ženu.
Inače njih dvojica nisu baš u najboljim odnosima još otkako se Kluni ženio, pa je mladenka najstrože zabranila da se bračni par Džoli - Pit zove na vjenčanje jer organski ne podnosi ženski dio bračnog para. Doista ni Endži nju ne podnosi, do te mjere da ne mogu al ni pod kojim okolnostima bit u istoj prostoriji. I sad vi zamislite kak je njima dvojici; šta Kluni možda ne bi zvao kolegu u svatove, al šta da mu ova u bjelini napravi teško sranje - dobro kome ja pričam, pa jel ja na kineskom pričam, šta nisi razumio u rečenici - ne ih zvat u moje jebene svatove, oćeš da sad skinem vjenčanicu i odem u nepoznatom pravcu, jel ti znaš da ja imam najteži oblik očobolje kad je vidim i sve tak nabraja i nabraja, usta ne zatvara a u hotelu promaja izazvana nabrajanjem da se sve švedski stol ziba. Ista stvar i u suprotnom taboru; ova bi rojila do sudnjeg dana - pa jesi ti normalan, dobro kome ja pričam, jebali te svatovi, rađe bi da me ljudožderi dovate, za kog sam se ja udala. I oćeš - nećeš morali su zahladit odnose jer njih dvije dobiju turbonaglojaki napad tjeskobe kad vide onu drugu.
Jedino šta im je bilo trn u oku obadvema bila je ko? Zgodna žena, glavom i bradom. Jer da je sigurno mutila nešta s njima na snimanju filma "Oceanovih jedanajst". Pa je tu verbalni delikt onda moro bit identičan - šta si reko s kim bi ti opet snimo, dobro kome ja pričam, jel nije bilo dosta šta je jašila po tebi kad se snimo onaj zadnji film, ajde samo probaj opet radit s njom pa da vidiš kad se ja popakiram, smeće jedno muško jebežljivo, ti vaki ti naki, a rekla mi je mama da si govno od čovjeka.

A zgodna žena dotle na miru pije svoju kofito, sva sretna jer joj telefon više ne cvrči i ne gori kartica od pustih poziva i poruka. Razmišlja koju haljinu obuć da istakne svoje dugačke, dugačke noge i ne smara se s kim će glumit. Jer ko god da joj padne na pamet biće sretan šta ga je odabrala.
Ovu dvojicu sigurno neće, jer su joj izvadili mast na pamuk i dosadni su ko proljev.

Post je objavljen 06.07.2020. u 22:45 sati.