Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

LODOVICA COMELLO BILA JE DOISTA MOJA BAKA (MOGUĆE I SESTRIČNA)


U postu o prošlim inkarnacijama glumaca iz „Violette“ pretpostavio sam da je Lodovica Comello možda bila moja baka, ili pak sestra ili sestrična, na osnovu datuma njenog rođenja, ali i intuicije. Ponekad, naime (ne uvijek) podudarni datumi rođenja mogu 'indicirati', da tako kažem, neku rodbinsku vezu iz prošlih života. Tako npr. Russell Crowe, (moj otac u inkarnacijama iz 16. i 18. stoljeća) rođen je 7. travnja, kao i otac u ovom životu, a Martin Fry (djed iz 16. stoljeća) rođen je 9. ožujka, kao i djed iz ovog života. Lodovica je rođena 13. travnja, kao i baka po majci u ovom životu.
Neka intuicija govorila mi je da je ona možda bila moja baka u mojoj inkarnaciji iz 17. stoljeća, kada sam bio falački knez Fridrih V (Friedrich V von Pfalz). Pošto sam usporedio portrete dviju Fridrihovih baka, došao sam do zaključka da je doista mogla biti baka po ocu, kneginja Elisabeth von Hesse. Ovo ne bih mogao zaključiti bez jedne male sličice njene prethodne inarnacije Colleen Moore (iz Wikipedije), u njenoj već poznoj životnoj dobi, gdje je sličnost vidljiva sa bakom po ocu falačkog vladara.
Dakle, pretpostavljam da je upravo ona, Lodovica bila moja baka a njen suprug Tomas moj djed. Ona je rodila 12ero djece, a dvoje među njima bili su vladari. Ujna Anne Marie postala je supruga švedskog kralja Karla IX, odnosno švedska kraljica, a njen sin Fridrih IV falački knez - moj otac. Njegova inkarnacija u 20. stoljeću je Tom Heyden (bivši suprug Jane Fonda).
Nažalost, baka nije doživjela rođenje svojeg unuka, jer je prerano preminula, u dobi od 43. godine. Po meni, moguće je da se ponovo inkarnirala kao vojvotkinja Elisabeth von Hesse-Kessel (1596-1625). Ona i Fridrih V bili su dakle vršnjaci, oboje rođeni 1596. godine. Ova druga Elisabeth bila je njegova sestrična iz drugog koljena. Njezin djed, Wilhelm IV von Hesse-Kessel bio je rođeni brat Fridrihove bake, spomenute kneginje Elisabeth von Hesse (1539-1582). Na slici iz Wikipedije vidi se sličnost crta lica sa Lodovicom. A također i crte lica njezinog supruga Johanna Alberta II se podudaraju sa onima Lodoviconog supruga Tomasa.
Ta Fridrihova daljnja rođaka bila je po nečemu posebna, bavila se poezijom, pisala je pjesme na njemačkom i talijanskom. Navodno je napisala više od 200 pjesama. I ne samo to, već je i svirala i komponirala muziku, kao i bavila se prevođenjem sa talijanskog na njemački. I ovo možda može upućivati da se radi također o inkarnacije Lodoviche Comello.





Post je objavljen 06.07.2020. u 12:41 sati.