Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ušla je



Jučer smo nakon meni jednog od dražih ručkova odšetali do birališta, Jinu nije bilo jasno koje smo mi budale šetati po tom suncu, pa sam ga ja na kritičnim čistinama jednostavno nosio. Drugarica se uvijek kako tako dotjera za biralište, ja sam glasovao opet kao zadnji klošar, mada sam se osjećao pomalo svečano, znao sam da valjda po prvi put neću baciti svoj glas, kao što se vidjelo ni nisam.
Gore u brdima me najprije ulovila sjeta, sve je izvjesnije da ništa od Berlina ove godine. Mladu kolegicu zvala isto tako mlada korisnica socijalne pomoći, ja joj velim, to su najsigurnije kategorije tamo, ne mogu propasti, kaže da, al 18 kvadrata je malo pretijesno, a i tko zna hoće li grad uopće ove godine živjeti, a i rizik je letjeti sa svim tim procedurama. Tko ne zna, letjeti je zadnjih godina bilo s niskobudžetnim kompanijama jeftinije od drugih vidova prijevoza.
Uvijek se sjetim pitanja profesorice gospodarstva ljevičarke Wagenknecht na ispitima, kako to da je avionska karta Berlin Frankfurt skuplja od avionske karte Berlin New York i pokušaj obrazložiti zašto, kaže cura na twitteru, znam da joj je to omiljeno pitanje, al koji god razlog navedem, ne znam ga braniti...
Inače dok sam prebacivao fotke bila je na teve emiisija o anarhističkoj knjižari u Gundulićevoj, prepoznao sam glas vlasnika jer televiziju ne vidim, moram napisati, tip je izuzetno susretljiv, mi smo tražili jedan alternativni restoran koji smo našli na netu, perfektno nas je usmjerio i usput dodao svoje mišljenje.


Post je objavljen 06.07.2020. u 11:28 sati.