Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLITIKA U NAŠOJ BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI KAO RAGA "TRULA KOBILA"



POLITIKA U NAŠOJ BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI KAO RAGA "TRULA KOBILA"

Kako se godinama igraju sa svima nama; Damir Bajs, Miroslav Čačija, i Stanko Grčić. Zasjeli su na čelo županje kad su smijenili Marijana Conera (HDZ), i od tada rade sve pto požele, ti stari partijski kadrovi. Još iz vremena Varge i Mire Kolića upravljaju komunističkom partijom zvanom SDP-e.

Prije dvije godine na prevaru i uz pomoć Bjasa i njegove partijske čelije SDP-e dobiva Tihomira Jajića. A taj je bio u svim partijama i strankama u Bjelovaru. I onda ga Bajs i Grčić kupuju za jednu staru trulu kobilu. I tako Jajić je postao seljak i poljoprivrednik, bori se za selo protiv Agrokor. A osim kobile za koju je prodao partiju Bajsu, koji nema veze sa poljoprivredom, sa selom ili bilo čime...

On je predsjednik partije, a na listi je tek deseti po redu za Sabor RH. Dok je Bajs nezavisni kandidat peti. To govori koliko vrijedi i partija i Jajić. Za nagradu ga Bajs zaposlio u Čazmatransu u Čazmi. U firmi koju su još davno svi opljačkali i očerupali. Koja vuče kriminalne repove i u stečaju...

Toliko košta SDP-e. Jedna trula kobila i posao u firmi koja će "prdnuti na rosu" još za vrijeme virusa Coreone. A planira se Damir Bajs dočepati Sabora RH., i pobječi iz Bjelovarsko-Bilogorske žuanije, koju je sa svojim "konjskim zubom" Miroslavom Čačijom tkz. Mirom, i starim udbašima Grčićem i ostalima dove na prosjački štap.

Sve su pokrali i uništili: ŽUC, BB vode, Suvenir, Tplice, županiju, itd. Zar građani imaju za koga dati svoj glas na ovim izborima 05. srpnja 2020., osim za Branka Stojkovića-Štit. Jedini Branko Stojković-Štit može u Sabor RH., sa čistim obrazom, i izboriti se za ovaj obespravljeni narod i bjelovarski zavičaj.


------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 04.07. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5502.



Post je objavljen 04.07.2020. u 18:23 sati.