Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Voli baja kad je njemu lipo

Kaže moj omiljeni imaginarni lik blognjuz da se ne slaže sa mnom, i to pogotovo mojim stavovima o pobačaju.

E pa ja recimo imam sve moguće razumijevanje za žene kojima se to događa, u stvari za cijeli ženski rod, ma koliko ja mislio da je to pogrešno, ljudi griješe, žene griješe, i meni je razumljivo da imaju potrebu zadržati to utočište, koliko god pogrešno bilo, jer ja još nisam sreo ženu koja ne misli da je pobačaj suštinski pogrešan, čak ni zapjenjene luđakinje koje laprdaju o pravu na izbor, osim ako su stvarno luđakinje, ne vjeruju u to što laprdaju.

Evo volio bi ako ima neka blogerica koja misli da je pobačaj nešto dobro neka se javi.

Za razliku od žena, muškarce koji se zalažu za pravo na pobačaj, nemam apsolutno nikakvog razumijevanja, o poštovanju ili bilo čemu sličnom da ne govorimo.
Za što se vi majmuni zalažete, za to da ga ne vadite na vrijeme, kad ona svakako može pobacit.
Jer o tome se radi, one ostanu trudne jer ga idioti ne izvade na vrijeme, vi ste ti koji vaše partnerice svodite na rasplodne krmače koje ionako mogu na kanal da ga baja ne bi vadio kad mu je lipo.

Baja nikad neće pristat na to da mu je žena ravnopravna, baja ne razumi da mu je žena komplementarna, baja ne razumi da nikad neće moć ono šta žena može, baju zanima samo da ga ne vadi kad mu je lipo.

Dakle kolega blognjuz, ja bi volio da vi meni rastumačite, zajedno sa svim ostalim bajama, i pripadnicima homoseksualnog lobija, za što se to vi točno zalažete, dovoljno je samo da ga izvadite ne vrijeme, ma koliko vam bilo lipo, i mi se nećemo imat oko čega ne slagati.

Post je objavljen 01.07.2020. u 20:36 sati.