Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Renoviranje KvarneraVidio jučer, nema baš previše turista u Opatiji, pa se eto sad dogovorili i s Česima. Rijetko tko se drži predloženih mjerama, izležavaju se po kafićima uz more, to fora, a sad će biti još i veća. Na i s Krka koliko čujem, otkako je ukinuta mostarina, par sati čekanja po suncu u kolonama, hvala lijepo. Radije ću ovaj vikend ostati ovdje gdje ne grije sunce našeg neba i baciti glas za crveno-zelene, evo čujem da je i meni nedraga Rudanica uz srednje dragog Urbana podržala Katy, prvu na listi u osmoj jedinici.
Jutros potrošio puno vremena na brijanje nakon par dana, namjeravao ići rješavati stvari u školi nakon što mi je javljeno da su svjedodžbe isprintane, krenuo da ću printati iz e-dnevnika tablicu s ocjenama, ne bih li odmah provjerio svjedodžbe, ispečatirao ih, potpisao i dao na potpis, zaboravio da se ništa ne rješava brzo kako želiš, printer neće, štrajka. Odustao, ipak ću sutra, na kraju spremio dokument u PDF formatu, možda je u tome bila caka, popodne ću probati printati, ako ide ide.
Dobio poruku da naš Semper nije dobro, drž se junačino, trebaš nam!
p.s.
Hotel "Kvarner" se još renovira, ili najbolje razumiju situaciju ili samo za razliku od drugih imaju uštede na svojim računima i ne kalkuliraju od danas do sutra.Post je objavljen 01.07.2020. u 13:00 sati.