Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet

Marketing

DUEL

Papiri papiri papiri, logo druge TV, papiri papiri papiri, onaj izgubljeni je onaj najdraži i još ga nije našao, treba mu pomoći da ga nađe!

Sinoć se vidjelo prevrtanje papira, nesigurnost, laprdanje, bezvezno i nekulturno upadanje u riječ, a koliko su ti papiri istiniti, koliko su ti podaci točni, te neke kockice koje mi nismo ni mogli vidjeti, jer kamera bi trebala jako zoomirati taj papir da mi to vidimo, a i podaci sa tih papira su neprovjereni?????

Za najdražu povijesnu osobu ... Bero je rekao Tito headbangheadbangheadbangheadbangheadbang, Plenki je rekao Tuđman ... e, tu sam odvalila ... roflroflroflroflrofl

Bero, koji voli Tita, imao je 4 mjeseca kad je Tito umro, a Plenki koji favorizira Tuđmana, naravno, bio je u svojim zrelijim godinama i zna ocijeniti.

U cijelih 2 sata se vidjela velika Plenkijeva superiornost, velika razlika u kvaliteti ponašanja, iznošenja podataka, jer kad si potkovan znanjem, onda ti ne trebaju šalabahteri koje ti je netko drugi pisao, onda i jesi i arogantan i bahat i superioran, naravno, jer imaš adut, a to je – znanje, a ''znanje je moć'', netko je rekao...

I čudno je kako SDP ne "napada" Škoru i njegov pokret, nevjerojatno, ne obrušavaju se na svog saveznika u sjeni roflroflroflroflroflroflroflroflrofl pa kad je Plenki to pitao Beru, ovaj je preskočio odgovor, naravno, da ne bi ugrozio svog "silent partnera" (partnera u sjeni).

Uglavnom, moj favorit je Plenki, naravno, jer je čovjek baš onakav kakav treba biti premijer jedne države.



Post je objavljen 30.06.2020. u 11:04 sati.