Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

U dubokom hladu



Dok sam ja dangubio, drugarica mi je raskrčila utočište u dubokoj hladovini, mislio sam da uobičajeno nešto bere. Znam da plastični stolac kvari idilu, ali plastika jedina izdržava gorskokotarska nevremena.
Inače drugarica i Jin su naletili na veliku bjeloušku u obližnjoj šumi, on je odmah zalajao i pokušao se zajuriti, na vrijeme ga zaustavila, svigdje prije opasnosti.
Jutros opet virtualno radio pa za relaksaciju pročitao intervju, ovaj put samo književni, s Igorom Mandićem na portalu Novog lista, u nekadašnjoj mlađahnoj maniri popljuvao trenutno najpopularnije pisce kod nas Novaka (onaj što je napisao Ciganina) i Karakaša, nisam ni jednog čitao pa ne mogu suditi, u mom društvu Novaka jako vole.
Igor Mandić još puši, još jednom je prestao piti, to meni bilo najzanimljivije, kao i dio u kojem spominje vrijednost nekih banalnosti o kojima je pisao.
Švercam se s brijanjem, u stvari sve mi nebitno kad fizički nisam na poslu.
Ne znam staviti link, samo ovako, ako koga zanima, može kopipejstati: https://www.novilist.hr/ostalo/kultura/razgovor-oleg-mandic-citav-svoj-trijezni-dio-zivota-proveo-sam-polupijan/
Naravno naslov je irelevantan i pogrešan, radi se o Igoru Mandiću...

Post je objavljen 29.06.2020. u 13:31 sati.