Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

škembići

joj kako mi je drago napisat ovo meko ć u ovoj riči jer oma asocira na nešto meko. dakle, škembići ilitiga po našu tripice su naslage oko trbuja, štono bi se reklo droba. e sad, ima razni vrta drobova, već spomenuti škembići, hihi koji smišni naziv, onda oni pivski, pa onda oni genetski, a bogami ima i muški trbuj. prema razlikovanju spomenutih oblika oma moremo doć do psihofizičkog stanja persone koja ga nosi.

pa tako recimo škembići su karakteristični za line osobe koje svoju guzicu nemrdaju sa stolice i najčešće se bave mišovima, kompjuterskim of kors. taka vrsta trbuja se teško more dovest ured pa su prečesto potrebne i plastične operacije šta nije rijedak slučaj ni kad su ocvale blogerice u pitanju.

u stopu i, ka neprimjerene trbuje slijede oni pivski šta se pripoznaju po obišenosti, a šta oma upućuje na personu koja ne drži do sebe, jer da se neko more toliko zapustit i da mu se život svodi na tekmu od birca do birca je van svake pameti. takvi najčešće završavaju nesretno rastavljeni pa in trbuji čine reklamu sa negativnin učinkon.

oni genetski su psihički problem njihovim vlasnicima. non stop su na nekim dijetama ili vrime povode u tretani, ali za razliku od potonjih, jebate riči! oni svojin vlasnicima ne predstavljaju veći problem, sve šta tribaju učinit je da ne jedu bilo od izlaza do zalaza sunca.

muški trbuj je kategorija trbuja koji nema premca. to su van oni šta stoje čvrsto bez pločica, pločice u 50-in više nisu in i nanji se pale samo, kako bi to kolega freš lipo naglasija, nedojebane skojevke i predstavnice hrvatske mladeži u 50-in.

dakle, moremo zaključit da trbuj nije fizički nego pcikološki problem ili ka šta je meni jedna oborita riba rekla 'jebeš muško bez droba'. a klolega euro bi moga napravit i jedan tematski post natu temu, dosta je više zuluma sisa, vrime je nek i 'domovina' dobije zasluženu pažnju.Post je objavljen 26.06.2020. u 09:59 sati.