Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Dežura i drugi šokovi



Kako zasad stvari stoje,evo kucam po drvetu, danas bi mogao konačno biti jedan dosadniji dan. Jučer je bilo previše dinamično, a meni zanimljivi dani više ne trebaju ili barem ne radnih dana.
Jučer je krenulo dežurstvom na maturi, to kod mene počinje ustajanjem nešto poslije pet i nervozom par dana prije. Ipak imao sam sreće, dežurstvo na hodniku, kaže kolegica, ne bi izdržala dva i pol sata sama, toliko je trajala matematika na nižem nivou, ja pak izuzetno teško izdržavam i umirem od dosade u učionici na ovakvim ispitima.
Poslije smo se išli počastiti ručkom od 54 kune za nas troje, bilo je odlično, uglavnom tako biva u "Marunu". Poslije ručka nije bilo baš opuštanja jer je Jin bio naručen kod veterinara, srećom izgleda da je bolje, dobio je inekciju od 90 kuna i sljedeći je dolazak po potrebi.
Vraćamo se doma i onda novi šokovi, moram pripremiti virtualnu sjednicu za danas i ne mogu na internet, ne otvara mi se polje za upis lozinke, gasim na gumb, ponovo palim, ništa, zovem, nitko mi ne zna pomoći na daljinu, svi pretpostavljaju da je do kompa.
Spremam se očajan na spavanje i onda mi sine, ono čarobno, ctrl+alt+del i stvar riješena, al posljedice su već bile tu, Jin nije večerao jer i on dijeli moju nervozu.
Danas cijeli dan idu virtualne sjednice, skoro svi su već lajkom potvrdili moj prijedlog pohvala, ide čudno glatko, sutra još, isto virtualno, nastavničko vijeće...


Post je objavljen 25.06.2020. u 12:50 sati.