Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing


U Ime Isusovo neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj, dubokoj vjeri, ljubavi i pouzdanju u Tebe, Gospodine... ! Predragocjenom Krvlju svojom Gospodine Isuse Kriste, molim Te, operi me od glave do pete, iznutra i izvana ! Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim svim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom, psihom...! (možeš ovdje, po poticaju Duha, meditativno i polako, imenovati svaki dio tijela, duše i duha... ili bolest i smetnju koju imaš, a koji želiš da Gospodin ozdravi svojom Krvi, i u duhu osjetiti kako te Krv Kristova čisti, oslobađa, iscjeljuje...)
--
Neka me Tvoja prečista Krv, Isuse Kriste, iscijeli od svake bolesti tijela, uma, duše i duha. Odstrani iz mene i od mene svaku negativnost i sve što nije od Tebe, Isuse! Gospodine Isuse Kriste, napravi štit oko mene od svoje Predragocjene otkupiteljske Krvi, i svih onih za koje te molim. (možeš navesti imena osoba za koje moliš...).
--
Isuse, Krvlju svojom operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, putove kojima hodam, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude sa kojima kontaktiram...!
Zapečati u svojoj svetoj Krvi mene (ime i prezime osobe za koju molim), moj lik, gdje god se nalazili i sve što je u vezi mene i onih za koje te molim.
Krvi Kristova operi me (nas )... (više puta zazivati...);
Krvi Kristova, zaštiti me (nas); Krvi Kristova pobjednice zlih duhova, spasi me (nas) i zaštiti me (nas); Krvi Kristova iscijeli me (nas)...
U Ime Isusovo, zapovijedam neka me sada, ovoga časa, napusti svaka bolest tijela, uma, duše i duha i izađe iz mene VAN. (po poticaju Duha govoriti koliko dugo ...)
Krvi Kristova, u ime Isusovo, blagoslovi me u ovom danu...
u ime + Boga Oca, + Boga Sina i + Boga Duha Svetoga ! Amen !
Hvala Ti Isuse, Slava Ti Isuse... (zahvaljivati neko vrijeme i vjerovati da se molitva već ostvarila...)

Post je objavljen 24.06.2020. u 07:50 sati.