Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumi

Marketing

Đoković, dijete žrtva rata i međunarodnih korona incidenata

Đoković i Korona incident u Zadru

Nedavno sam ovaj dole niže video komentirao ali je misteriozno moj komentar izbrisan sa youtuba.

Komentirao sam gdje je Đokovićeva introspektiva na razdoblje kada je Srbija, tada mini Jugoslavija, "zdrpila" svu zajedničku vojsku svih 6 naroda, moćnu JNA, i tukla prvo po slovenskim civilima i vojsci, pa po hrvatskim, pa po muslimanskim i općenito bosanskim i onda se spuštala dole na Kosovo a možda bi i Makedonija nadrljala da Đoković nije proveo nekoliko dana u đedovom stanu i podrumu. Nakon Srebrenice Đokoviću ste zaustavljeni NATO đonom, ako već govoriš u ime svoje napaćene zemlje kako mi se čini da govoriš.
Nažalost i srpski civili su pri tom stradali, mnogi i nevini, ali brate što nisi prokomentirao kako je JNA i vojska Republike Srpske godinama bombardirala tuđe civile??? Direktno civile, i namjerno. A ne kao kod vas kolateralne nenamjerne žrtve....

Kad se samo sjetim "zvončića" (međunarodno zabranjene rakete ispaljene namjerno na grad) u Zagrebu, kad se sjetim putovanja preko Paga prema rijeci, probijanje kroz Zadar, u izbjeglištvo, prognanstvo, sami ja, brat od 3 godine i sestra jer su roditelji bili angažirani u obrani crte kraj Metkovića i u obrani Ploča.
Kad se sjetim leševa koji su plutali Neretvom, vijesti da je poginuo ovaj ili onaj kojeg smo znali i daleko više onih koje ni nismo znali, kolikima su pobijeni očevi, žene, djeca, starci....bolje da ne komentiram.

Ali ovaj udarač loptice koji izgleda da je i više od toga ili samo želi biti, vješto koristi svoju poziciju u sportu, ili valjda nije toliko naivan da ne zna što radi, da po svijetu kreira nekakve umjetne dojmove što se zapravo radilo na Balkanu devedesetih....

E, moj Đokoviću, lupaj lopticu i ostavi se drugih stvari ako ih nećeš odraditi iskreno i pošteno i od početka do kraja, ja ovako samo mogu misliti da si u ovom Korona incidentu sudjelovao ili namjerno ili kao korisna budala u programu kojekakvih obavještajnih mreža sa ciljem da zakuca Hrvatsku u dno dna ekonomije, jer se to nije uspjelo devedesetih ni sa uzurpiranom 3. vojskom Europe.

Da vidimo kako Đoković promovira u svijetu Srbiju kao žrtvu i nevinašce devedesetih godina:



A sad, kad znamo da nijedan Slovenac, nijedan Hrvat, nijedan Bošnjak, Bosanac, musliman, Hercegovac, kako god, nije ispalio nijedan metak u Srbiji i na Srpskog građanina i državljanina u bilo kakvog etničkom sukobu 90-ih..... prisjetimo se malo stradanja od ruke srpskih državljanina, mini jugoslavije ili kako god ih želi zvati, marsovcima....svejedno, na teritorijama tuđih republika:

Slovenija, desetodnevni rat 44 mrtva Slovenca, 182 ranjena Slovenca

Hrvatska 91-95
8.147 hrvatskih vojnika (+ poslijeratno 3 samoubojstva dnevno od PTSP-a + prerane smrti od posljedica)
6.605 hrvatskih civila (+ samoubojstva + prerane smrti, nemam brojeve)
1.218 nestalih

skoro 16.000 ukupno Đokoviću
dodaj tome, 3-5 puta više ranjenih sa invaliditetom fizičkim, psihičkim i psihofizičkim, Đokoviću.
Moj udaraču loptice, pa mi smo već prešli 50.000 žrtava rata samo u Hrvatskoj. (Nisam ni brojao Hrvate u BiH.)
Moj prijatelj iz ulice ne može igrat tenis Đokoviću, jer mu je granata iz vašeg tenka otkinula obje noge Đokoviću.

Hoćemo o još gore stradaloj Bosni Đokoviću? 4x gore, Đokoviću!
Zašto Đokoviću 4x gore, da nije Bosdna bila bliže vikend ratnicima iz tvoje zemlje? Isto ko Vukovar u Hrvatskoj...
Ajmo o BiH:
Bošnjaci
Poginulih civila:
33.071
Poginulih vojnika:
31.270
Ukupno:
64.341
Hrvati
Poginulih civila:
2.163
Poginulih vojnika:
5.439
Ukupno:
7.602
Mrtvih Đokoviću u Bosni oko 100.000 a ranjenih 4x više


Ja bih potakao obavještajne službe, ako one uopće postoje u našoj državi da se pozabave sa Korona incidentom u (u Jugoslaviji unazađenoj) Hrvatskoj, u (ratu razrušenoj i osakaćenoj) Hrvatskoj i u (danas od lažne povijesti neočišćenoj) Hrvatskoj koja se nažalost upravo bazirala ekonomski na turizmu.



Post je objavljen 24.06.2020. u 00:15 sati.