Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAŠTO SAM SE KANDIDIRAO ZA ZASTUPNIKA U SABORU 2020. GODINE NA LISTI HSGO.ZAŠTO SAM SE KANDIDIRAO ZA ZASTUPNIKA U SABORU 2020. GODINE NA LISTI HSGO.

Kao prvo jedini sma čovjek koji je postavio točnu dijagnozu "prorpast Hrvatske" koju je stvorila po svome obrascu UDBA. Sa politikom se bavim gotovo cijeli život. U bivšoj Jugoslaviji, progonila me je Milicija, sad me progoni ista preobučena Policija. U biti se nije ništ apromjenilo; nego je sve postlo u ovoj imaginarnoj državi još gore. Od uvijek sam imaao želju za boljim životom, nego što vlada na ovim bijednim prostorima - koji se zovu jednim imenom BALKAN.

Dok skupa svi tu mi propadamao u neimaštini, lažni i imaginarni i mistifikaatorski predsjednik RH, Zoran Milanović, je otišao kod četnika Mile Đukanovića u Crnu Goru. Ne volim rabiti tu riječ "Četnik" i nikome je ne govoriti, te govorim je onima koji to stvarno jesu. Đukanovića je ovdje primao i Mesić i Kolinda, a on je u skupštini Crne Gore 1991. godine donesao uredbu i zakon o mobilizaciji vojnih rezervista JNA, koji su napadali Hrvatsku. Posebno grad Dubrovnik. Je li ovo nekome jasno što ja ovdje pišem?!


------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 23.06. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5486.


Post je objavljen 23.06.2020. u 19:39 sati.