Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MANOLIĆ JE MONSTRUM I NITKO GA NE SUDI?JOSIP MANOLIĆ JE BIO 1991. GODINE, ŠEF SVIH RATNIH KRIZNIH STOŽARA U REPUBLICI HRVATSKOJ, JEDINO IZNAD NJEGA JE BIO FRANJO TUĐMAN. HRVATSKA SE JE 1991., MORALA UGLAVNOM BORITI PROTIV VELIKE VOJNE SILE JNA, S KOJOM JE ZAPOVIJEDAO KOMANDANT SFRJ-a STJEPAN MESIĆ. TUĐMANOVA CIJELA POLITIKA SE JE SVELA NA TO; DA SMO PALI POSLIJE U DUŽNIČKO ROPSTVO, I DA SMO ISPORUČENI MOČNICIMA I ŠEFOVIMA EUROSKE UNIJA, DA DALE ONI S NAMA UPRAVLJAJU, I DA SA NAMA RUKOVODE.

MNOGE MASOVNE GROBNICE NISU JOŠ OTKOPANE IZ DRUGOGA SVJETSKOG RATA U BJELOVARSKOJ REGIJI, JEDNA JE U ČAZMANSKOJ ŠUMI, GDJE JE MAJOR OZNE TUĐMAN 3000 LJUDI POUBIJAO. TA MASOVNA GROBNICA JE ZAPOČETO ISKAPANJE 1997. GODINE, A VODIO JE RADOVE DR. RUDOLF MICULINIĆ, KOJEMU JE NAREĐENO DA OBUSTAVI SVA ISKAPANJA. MILE ĆUK JE ODUZEO SVE ZAPISNIKE PRIMARIJUSU I PREDMETE KOJI SU NAĐENI U ISKAPANJU U ŠUMI LUG. ZAŠTO SE DANAS O TOME SVEMU ŠUTI.

TKO SU KRIVCI HRVATSKE TRAGEDIJE. NAČELNIK SZUPA MILE ĆUK JE SAKRIO FILM KOJI JE SNIMLJEN PRILIKOM ISKAPANJA KOSTIJU U ŠUMI LUG, I KOSTI SU POSLJE ODVEZLI ZA ZAGREB, A ĆUK DOBIO ČIN GENARALA, A, JADAN JE TO GENERAL KOJI JE SA MEHANIZACIJOM HV-a PREVALAJAO I ASVALTIRO ČETIRI MASOVNE GROBNICE, OD PREDOVCA DO KUPINOVCA... JEDNA JE MASOVNA GROBNICA U ZVJERCIMA KOJU JE BETON, TJ. ASVALT PREKRIO... ONDA TU SJEDI NA KOMEMORACIJI SIN OD FRANJE TUĐMANA- MIROSLAV TUĐMAN. TO JE OGROMNA SRAMOTA, ZATO SAM IM JA TU SMETAO, IAKO SU TU UBIJENI ČLANOVI MOJE RODBINE...


PRLJAVI I GRIJEŠNI BALKAN NA KOJEMU SE JE SVE DOGODILO: RATNI ZLOČINI, PLJAČKE, UBOJSTVA, PAD LJUDSKOG MORALA, PREOBRAŽAJ U NAKAZE. NAJGORE JE PAAMČENJE KAD RATNI ZLOČINAC MESIĆ, DOLAZI I PONOVO SE VRAČA NA MJESTO SVOGA ZLOČINA U GRAD VUKOVAR, U GRAD DUBROVNIK, U GRAD BJELOVAR, ITD.

------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 23.06. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5485.


Post je objavljen 23.06.2020. u 17:54 sati.