Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PRIJAVIO SAM BJELOVARSKOJ POLICIJI DA SAM VIDIO PROMETNU NESREČU IZMEĐU SELA ROVIŠĆA I KRIŽEVAČKOG MARKOVCA.



PRIJAVIO SAM BJELOVARSKOJ POLICIJI DA SAM VIDIO PROMETNU NESREČU IZMEĐU SELA ROVIŠĆA I KRIŽEVAČKOG MARKOVCA.

Dežurni policajac mi je kazao da več imaju dojavu prometne nesreće - da je zgažena neka divljač na cesti. Poslije kada sam pročitao u vijestima da je: Autom kod Bjelovara naletio na 90-godišnjakinju, koja je poginula.

Nije mi jasno zašto dežurni policajac mi je kazao - da se radi u prometnoj nesreči - naleta na životinju. Ja sam se to veće vračao kući iz smjera Zagreba, i išao sam s suprugom prema Bjelovaru (21.06.2020.). Vidio sam na ulazu u selo Rovišće - gdje se nalazi tabla, da stoje u noći oko 01,00 sat dva auta na desnoj strani prometnice. Na tome dijelu je bio mrak i padala je kiša...

Kad sam dojavio dežurnoj policiji - kazao sam da na prometnici je velika količina stakla, i da policija kaže i obavijesti ophodnju na cesti da stako se makne, da ne probušimo na svojim vozilima gume.

OVAKO VIJESTI PRENOSE: Nesreća se dogodila u Zagrebačkoj ulici kada je 35-godišnji vozač Opela Zafire bjelovarskih registracija zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti (bila je noć, padala kiša i kolnik je bio djelomično mokar) automobilom udario pješakinju koja se kretala uz desni rub ceste u pravcu kretanja vozila.

Ono što želim ovdje napomenuti - usmrčena žena je ležala u grabi,.., to veče mi je nismo vidjeli, ali vidio sam poslje u vijestima, što se je zapravo desilo. Hitna medicinska pomoć nije došladugo, niti je brzo došla policija. Tek kada smo ulazili sa svojim vozilom u Bjelovar, vidjeli smo policijsko vozilo kao se vrlo sporo kreće prema smjeru Zagreba, tj. selu Rovišće.

------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 23.06. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5484.


Post je objavljen 23.06.2020. u 09:59 sati.