Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Smrtonosne puse i sretan praznik



Zezali me jučer na otoku da sam se prigodno odjenuo za sutrašnji dan, ono uvijek ispred vremena, no ja čak nisam znao koji je danas praznik, znao sam da je neki praznik čim nema dosadnih dežuranja na maturi. Prvi put smo se besplatno provozali krčkim mostom, bilo je već vrijeme, budući da smo odlučili ne zadržavati osim razgovora s rodbinom i prijateljima čak smo i platili parkiranje, tri puta 7 kuna, toliko je tarifa po satu.
Kaže prijatelj gurman, meni je super kad vi pregovarate, što više pregovora više punjenih paprika za sve ostale.
Došla nas pozdraviti i mlada susjeda, izljubili se s njom bez nužne distance i popričali, jutros mi palo na pamet da je možda i ona bila na ovom turniru, uvijek je do sad bila hostesa na važnim natjecanjima u Hrvatskoj, al nema veze, baš bi dobro zvučalo ono, smrtonosna pusa.
Mislim mi smo se sve složili, al što će na to reći gruntovnica i katastar...
p.s.
Na inicijativu riječkog Diem25 pokreta središnjica europskog pokreta podržala crveno zelenu koaliciju kod nas, naravno o tome će čitati uglavnom Nijemci i Englezi na svojim portalima, al što se može, najbitnije da je komšiji crkla krava, tamo su neki barem sad shvatili kako izgleda "demokracija".

Post je objavljen 22.06.2020. u 11:57 sati.