Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U OVOJ SOTONSKOJ I UDBAŠKOJ DRŽAVI OD BIVŠEGA PARTIZANA FRANJE TUĐMANA (HDZ-SDP) SLAVI SE PRAZNIK ISUSOVOG TIJELA I ANTIFAŠIZAM.

DANAS, 22.06.2020., U APSOLUTNO POKORENOJ HRVATSKOJ SE SLAVI; POKOLJ I KRVAVI ANTIFAŠIZAM NAD HRVTIMA OD ZLOČINCA JOSIPA MANOLIĆA.

U OVOJ SOTONSKOJ I UDBAŠKOJ DRŽAVI OD BIVŠEGA PARTIZANA FRANJE TUĐMANA (HDZ-SDP) SLAVI SE PRAZNIK ISUSOVOG TIJELA I ANTIFAŠIZAM.


SOTONE NAS UNIŠTAVAJU POD ZAKOM SVETOSTI, SVE SVOJE SOTONSKE KAPELICE SU IZGRADILI NA UBOJSTVIMA I MRTVIM KOSTIMA NARODA.BISKUP VJEKOSLAV HUZJAK PRIMA DAROVE I POKLONE OD BIVŠEG UDBAŠKOG POVJERENIKA I KOMUNISTE MIROSLAVA ČAČIJE KOJEGA JE OVA LUDI NAROD IZABRAO ZA ŽUPANA SA DVA MANDATA U BJELOVARU.GENETSKI POTOMAK JUDE IŠKARIOTSKI JE ŠEF TIFUSARSKE DRŽAVE TKZ. HRVATSKE KOJU JE UTEMELJIO PARTIZAN I ANTIFAŠIST I ZLOČINAC FRANJO TUĐMAN.

HRVATSKA DRŽAVA POD VODSTVOM BIVŠEG PARTIZANA FRANJE TUĐMANA I HDZ-a, NIJE STVORENA NEGO SLOMLJENA, RASPRODANA I IZDANA...

PITANJE JE: KAO JE PARTIZAN TUĐMAN STVORIO HRVATSKU SA MANOLIĆEM, TIM ZLOČINCEM KOJE JE ZAROBLJENE ŽERTVE POUBIJAO TU U ŠUMI LUG.

U ŠUMI LUG NA KOSTIMA OD ŽRTAVA KOMUNIZMA HDZ-e JE VELIČAO BIVŠEG PARTIZANA FRANJO TUĐMAN - DA JE ON STVORIO I UTEMELJIO HRVATSKU.

KRIVAC ZA RAT U HRVATSKOJ JE CK-SKJ I RIMOKATOLIČKA I PRAVOSLAVNA CRKVA, I TO JE SAD TAJ; ANTIFAŠIZAM KOJI SE SLAVI KAO PRAZNIK.

-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 22.06. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5481.


Post je objavljen 22.06.2020. u 09:05 sati.