Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

ekspresija

primjećujem da je nastupila neka koronarna situacija na blogeraju, tj. sve više blogera najavljuje svoj odlazak, jer im je ovdje postalo isprazno ili kako bi se to u učenim krugovima reklo nije na njihovom intelektualnom nivou. pa dobro, koga nema bez njega se može, ali gle čuda na vijestima je ojavljem 7. vol. novih blogera 7x5=35, dakle, više ih je došlo nego otišlo. ja nisam od onih koji svoj blogerski vijek bilježe u decenijama, ali isto tako primječujem da se dižu i hvalospjevi onima koji su se vratili. e sad, zašto je netko u nekom trenutku otišao sa bloga, kao i to zašto se vratio stvar je osobne prirode i u to neću ulazit no činjenica je da se mnogi ne vide ovdje iz razloga, kako sami kažu, da je blog izgubio vjerodostojnost i postao mjesto nalik ulici.
pa gospodo draga, ako vam je izgubio vjerodostojnost i postao nalik ulici onda je vaše legitimno pravo da ne boravite ondje gdje se ne osjećate ugodno, kao što i sam to pravo upražnjavam. no, moje mišljeeeenjnje je da vama fali 'tač' pozornosti ili kao bi se to u 'uličnom' žargonu reklo, nije vam zadovoljen ego pa ste se sticali i sad će te kao uvrijeđeni 'intelektualci' napustiti bojno polje jer ne odgovara vašim 'standrdima', a svi mi ostali bi ka tribali suosjećat sa vama i razumit vaše razloge nebili se za vama poveli, ma vidi kurca!
boli me kurac za vaš neispunjeni ego, jednako ka šta ni svom milom djetetu ne ispunjavam sve razmažene ekspresije. odrastite već jednom jer za razliku od mog milog djeteta imate prikoviše godina da bi se tako ponašali.
ok, loš vam je trenutak, a kome nije? no, ako kažete da je sve oko vas loše onda nije problem u okolini nego u vama jer se ne znate nositi sa društvenim izazovima, jednako kao ni moje milo dijete, ali za razliku od vas ono se trudi odrasti. zato, ako vam se ne stoji, otiđite, ali nemojte kod drugih izazivati osjećaje krivnje i suosjećanja jer za razliku od vas ono dobro funkcioniraju u društvenim okvirima. hvala!Post je objavljen 20.06.2020. u 20:26 sati.