Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SMETA IH TO ŠTO JA SNIMAM SVOJA VIDEA I KOMENTIRAM NJIHOVE "SMRDLJIVE LAŽI" I OBMANE, JER NITKO IH NE RASKRINKAVA BAŠ KAO JA.SMETA IH TO ŠTO JA SNIMAM SVOJA VIDEA I KOMENTIRAM NJIHOVE "SMRDLJIVE LAŽI" I OBMANE, JER NITKO IH NE RASKRINKAVA BAŠ KAO JA. POLICAJAC DRAŽEN PRAPOTNIK JE BIO GLAVNI REDAR I ŠERIF U ŠUMI LUG. BISKUP HUZJAK SE RUKUJE I SRDAČNO POZDRAVLJA SA LOPOVIMA I ZLOČINCIMA, I KRETENIMA, E TO JE SVETI ČOVJEK?! ĐONI DEBATIRA SA JANDROKOVIĆOM, NA ŠTO JE SPAO HDZ. TKO JE PISAO OSIM MENE - ZNA SE - KAKO JE "ZEBRA" RANIO U BIRTIJI DEČKA I ŽENSKU I ZA TO NIKADA NIJE ODGOVARAO.

U ŠUMI LUG JUČER ME JE FIZIČKI NAPALA POLICIJA IZ ČISTOGA MIRA. PITAM ŠTO TAMO U UNIFORMI RADE HAMDIJA I PRAPOTNIK U CIVILU, HAMDIJA JE DOŠAO SA SLUŽBENIM KOLIMA.. POLICAJCI SU ME GURALI I GOVORILI DA SE MAKNEM, A U ŠUMU LUG DOLAZIM 30-TAK GODINA, MOJ UJAK ANTE PEZER JE TU UBIJEN, I TAKVI MI UDBAŠKI SMRADOVI GOVORE DA SE MAKNEM DA ONI HDZ MISTIFIKATORSKI "LOPOVI" MOGU POLOŽITI SVOJ PREDIZBORNI VIJENAC... TO JE UZURPATORSKA OLOŠ!

NICK ĆULIBRK TI SI BOLESTAN ČOVJEK DAJ NEKI PAPIR I PODATAK IZVUCI VAN I POKAŽI O TIM FAMOZNIM FINANCIJAMA KOJE JA DOBIVAM. ŠTO SE TIČE "NJONJE" U PET GODINA SAM MU NAPISAO 100-TINJAK PISAMA, NI NA JEDNO MI NIJE ODGOVORIO, A RADILO SE O ZLOUPOTREBAMA U POLICIJI I NJIHOVOM KRIMINALU. BUDEŠ PISAO LAŽI O MENI I BEZ OSNOVE ME VRIJEĐAO BUDEM TE BLOKIRAO. JA NJONJU NE SMATRAM NORMALNIM ČOVJEKOM, A KAMALI PREDSJEDNIKOM SABORA RH., JER SPUSTIO SE JE NA VRLO NISKE RAZINE... I TAKAV JE DRŽAVA I VLAST, FUJ !!!

JOŠ JEDNOM OVO ĆU PONOVITI: U šumi Lug je kraj brojnih osoba koje su bile zadužene za čuvanje državnih dužnosnika, bio veliki broj policajaca i službenih vozila iz policijske postaje iz Bjelovara. Ja osobno ovo smatram zloupotrebom policije u predizborne svrhe HDZ-a. Biskup Vjekoslav Huzjak, je posebno istaknuo: da pokojni predsjednik RH., Franjo Tuđman je zaslužan za stvaranje Hrvatske. Ja ću ovdje biskupu Husjaku odgovoriti da bivši partizanTuđman je stvarao Hrvatsku sa zločincem Josipom Manolićem, koji je upravo poubijao ove žrtve u Šumi Lug i na drugim mjestima u našoj bjelovarskoj-bilogorskoj regiji... Nitko u šumi Lug nije prozvao Josipa Manolića za zločine, a još manje pitao kad će mu se suditi?!-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 20.06. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5479.Post je objavljen 20.06.2020. u 11:31 sati.