Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO JE SVETI ANTUN PADOVANSKI - ON JE LAŽNI SVETAC CIJELOG SVIJETA - I KOJA SU NJEGOVA DJELA?! SAMO JE JEDAN "SVET" A TO JE U BIBLIJI BOG, A DANAS SE 13. LIPNJA 2020. GODINE U BJELOVARSKOJ KAPELICI SLAVI SE ANTUN KAO BEZGREŠAN ČOVJEK?!TKO JE SVETI ANTUN PADOVANSKI - ON JE LAŽNI SVETAC CIJELOG SVIJETA - I KOJA SU NJEGOVA DJELA?! SAMO JE JEDAN "SVET" A TO JE U BIBLIJI BOG, A DANAS SE 13. LIPNJA 2020. GODINE U BJELOVARSKOJ KAPELICI SLAVI SE ANTUN KAO BEZGREŠAN ČOVJEK?!

Antun Padovanski, rođen kao Fernando Martins de Bulhőes, portugalski katolički svećenik, franjevac i svetac. I on je mene "Farizej" koji je pristran i nije nikada bio slobodan čovjek, jer pripadao je religioznoj dominaciji. Svaki dan slušam laži o svetosti. Svaka čast onim ljudima koji se zovu Antun. Antun Padovanski je za mene sablazam!

Da me nebi netko krivo shvatio štio se tiče imena "ANTON", tako se je zvao i moj ujak Ante Pezer, on je bio ustaša i bio je u vojsci NDH-a, koga je zarobljenog ubio Josip Manolić, partizanski major OZN-e i njegova jugoslovenska vojska. Za Josipa Manolića nema kazne, a ovi se "bolesni licemjeri" mole, i glume vjernike, a "živi su sotonisti" i sljedbenici đavla.

Antun Padovanski, koji svagdje na "svetim slikama" drži dijete u naručju, kao simbol pedofilije, bez žene... Kao dijete i mladić ja sam proveo sate i dane i godine na misama u kapelici sv.Antun u Bjelovaru, sa svojom bakom Danicom Pezer. Bio sam na misama koje oni zovu svete. Tada sam bio mlad i nisama ništa razumio; danas kad vidim to sve - gadimi se ta "lažna svetost".


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.06. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5473.
Post je objavljen 13.06.2020. u 19:49 sati.