Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Murphy, ćevapi, grmljavina...Nakon dežurstva na maturi jučer smo se naravno išli počastiti ćevapima u Marun. Više ni ne pitaju konobari, srednje ćevape i srednju kombinaciju, tu je i taj moj famozni šiš ćevap. Zanimljiv je taj Murphyjev zakon, budući da mi želudac nikad nije dobar kad ustajem u ranu zoru i dežuram na maturama, nakon što sve prođe, a jučer sam okopodne napustio školu, zatim se odvezao s drugaricom i Jinom do ćevabdžinice, rekoh, e sad bi bio red počastiti se, i vidi vraga, pljoske nema u torbi, ostala doma.
Prvo na maturi pa za ručka poziv, troje učenika učenika ne radi redovito ni na daljinu, pogađam koje troje, ono da ih dodatno opomenem, a idući tjedan je zadnji tjedan, čini mi se da dosta nas to nije skužilo, djeca jesu, već imam par chat molbi, ako bi mogao pokloniti ocjenu zbog prosjeka, naravno velim, al samo u dogovoru s razrednicima, nakon čega neki i odustaju.
Inače u većini njemačkih pokrajina su za ovu godinu i ukinuli i ocjenjivanje, Berlin je naravno kao i uvijek izuzetak, a u Hamburgu je dapače ocjenjivanje obavezno, kao da se radi o normalnoj nastavi.
Noćas smo imali grmljavinsko nevrijeme, bio sam jako zabrinut za psa, izbezumljen je lutao po stanu, nije znao gdje bi se sakrio, i nasmijao me drugi vlasnik psa, nekako grublje grmi zadnje vrijeme :D
Post je objavljen 11.06.2020. u 12:37 sati.