Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Goriot i kćerke



Prošao i rođendan, između ostalih mi čestitali naj svjetski fotograf, najperspektivnija njemačka političarka, 34, radi u uredu predsjedništva, bez sumnje najbolji bosansko hrvatski pisac i nitko nije napisao ono što ja često radim, napisati samo "HB" ili "Sretno".
Proslavu sam odgodio jer mi je prijateljica na bolovanju, u stvari, po meni je ne bi ni trebalo biti, u našim godinama se slave samo okrugle, al eto, drugarica želi. Naravno da su i meni, što je jedna kolegica na fejsu postavila pitanje, naravno da su meni čestitke bližih ljudi draže, ovo samo usput napominjem jer nas starije razni iskomplesirani likovi stalno provociraju.
Od rane zore sam na nogama, bio dežuran na višem nivou eseja, na jedno pitanje se jutros nisam mogio sjetiti odgovora, sad sam se sjetio, bilo je usporedba odnosa očeva i kćeri, na primjerima "Otac Goriot" i "Posljednji Stipančići". Možete li se sjetiti djela sa pazite naglašavam "sličnom" problematikom, ja sad pretpostavljam, al inače nije bilo teško, izgleda paze da bude u neregularnim uvjetima dobra prolaznost.

Post je objavljen 10.06.2020. u 17:20 sati.