Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

ŠTO TI ZNAŠ O MENI?



slika: digital art


Ne skrivam nikakve velike stvari između vremena sna i buđenja niti sam korak dalje od tebe, ako sam se i pokrenula unutar kruga života.

Kad živa ponoć otkuca svoj ritam disanja i kad se bijeli snijeg zatvori sam u sebe, moje nevidljive oči zalutat će između tvojih plavih suza, odustat ću i baciti srce u ambis tvog života, slijedit ću samo tvoje srce koje šalje šifrirane poruke sa zvijezda.

Nema kraja između srca i srca, nema te ptice koja će preletjeti cijeli put i ne naći onu dušu što je čeka, a od čeličnog neba me čuva tvoja plava suza, od tamnice neljudskog stvora čuva me tvoje zlatno srce.

Napisat ćeš pjesmu za mene, nećeš je objaviti ljudskim očima, ali očima anđela će biti vidljiva i razumljiva, očima anđela i srcu mome ta pjesma će biti naljepši poklon.

Što ti znaš o meni?

Da sam samo plava vještica koja ti čita misli ili sam netko tko je zalutao u tvoj svijet, bez cjeline zaogrnuta i uspavana u sanjarenju ispod tog kamena gdje si me pronašao sklupčanu i zaboravljenu.

Što ti znaš o meni?

Ništa.

Tek ono što ti slutnjom u duši darujem, tek ono što spava kraj spoznaje neznanja, tek ono što anđeli čitaju iz tvoje zlatne pjesme.



napisano: 1.4.2013. u 11.45h, iz 4. zbirke poezije "PLESAČ NA ŽICI"


http://www.digitalne-knjige.com/varga4.php

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN broj: 978-953-7889-53-1 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

Montage stvorio Bloggif


Post je objavljen 09.06.2020. u 22:58 sati.