Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotuzlatnomkavezu

Marketing

Danas mi je depresivan dan..

Nisam meteoropat i kako su najavljivali da će ljudi osjećati posljedice vremena, ja ih ne osjećam.. zapravo osjećam posljedice vremena, ali ne tog vremena.. već vremena koje provodim sa svojim dragim mužićem.
Od silnih preseravanja na ovom produženom vikendu (odnosno produženom paklu za mene) već mi je zlo i padam u depresiju.
Danas je već 4. dan da je 0-24 tu negdje oko mene..pobjegnem na plažu gledati u more i slušati valove i tišinu,eto njega.. odem u kuću,eto njega..
Od njegove silne želje da provodimo više vremena zajedno (ma gdje ćeš više od 24/7) znate na što nam se svode zajedničke jutarnje kave i ručkovi?? Evo sada ću Vam reći.. jutarnja kava se pije, ja gledam u njega a on u laptop, jer Bože moj, posao je na prvom mjestu.. kad se ustanem i odem govori mi ma evo sad ću ja završit to.. i tako u krug..
Vrijeme ručka.. ja sve pripremim,serviram, samo što ne pojedem umjesto njega, on sjedne za stol, jede i čita novine na mobitelu.. pitam ga jel može to ostavit da u miru jedemo, odgovor je evo sad ću, samo dok još ovo pročitam.. znaš da nemam puno vremena za čitanje, posao i to.. a moram biti u toku..lako je tebi imaš cijeli dan vremena čitat novine.. zar zbilja misli da se ona naša kuća svaki dan čisti sama, da se njegova odijela i košulje sama pripremaju njemu za posao, da se košulje same peglaju, da se ručak sam skuha i servira, da se kolači sami naprave.. kod nas ima kolača gotovo svaki dan..jer može netko navratit a mi nemamo kolača, svjetska sramota! Ne možeš ljudima poslužit kekse ili kolače iz slastičarne.. to bi zbilja bila sramota... i da se vratim na ručak.. tako mi svaki dan u krug se nadlagujemo dok ja ne završim s jelom i ne pokupim se i odem..a on nastavi jesti i čitati novine..
Popodne/predvečer do spavanja slušam priče..ne bajke ili basne..nego one poslovne, koje me apsolutno ne zanimaju..e takva su Vam naša druženja i naše zajedničko provedeno vrijeme..
Bitno da pred svima i u svojoj glavi on ima divan, skladan brak..

Post je objavljen 09.06.2020. u 07:40 sati.