Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojakurukshetra

Marketing

Povratak

Rekli su mi da moram pisati. To mi je toliko njih reklo da bih ih valjda trebala i poslušati. Treba se igrati, vele. Ako život shvatimo previše ozbiljno, zaboravimo se igrati. Potrošimo tih nekih 60, 70, 80 ili više na što? Obaveze, brige, stalno neke računice, analize, propusti, opcije... sve je to sranje, dragi moji, vidjeli smo u ožujku da je sranje kada su nas zablokirali na globalnom nivou.

Ne kanim se uopće osvrtati na to niti je koga briga što mislim o tome. Ali, pročitala sam 1984. nedavno, zanimljivo štivo u svakom slučaju. Nadam se samo da nismo toliko na dnu da se pretvorimo u 1984. Mislim da ima dovoljno opozicije, no možda se i varam.

Što vam želim reći? Pijem pivo i jedem kekse bez šećera. Nije neka kombinacija, vjerojatno bi bilo bolje da proždirem komad pizze ili burgera, ali to ću sutra, nadam se. Šihta je bila do 22 no odužilo se do 22.30. Vrlo uspješan dan. Za vikend sam mislila na Plitvice, ali se izjalovilo. Možda odem nekad kasnije, možda ne, tko će ga znati. Ove godine bolje je smijati se vlastitom planiranju. Trebala sam i u Njemačku u srpnju. Napokon, nakon 9 godina. Ništa od toga, veli Merkel. Ništa od toga, veli Gates, Musk, tko god. Jebite se, naći ću si ja zabavu pa ću ići nagodinu.

Danas je pomrčina i još je fula muna, kako veli moja susjeda. Učinak se najbolje neutralizira jeftinom, a finom pivom iz Lidla i novim albumom Paradise Lost-a.

Darker Thoughts

Post je objavljen 05.06.2020. u 23:05 sati.