Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

AMERIKA U KANĐAMA SOTONIZMA I ZLA.AMERIKA U KANĐAMA SOTONIZMA I ZLA.
Pogledao sam emisiju "Otvoreno" od 05. lipnja 2020., od Hrvatske radio televizije (HRT), na temu: Ne jenjavaju nasilni prosvjedi zbog ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda. Tisuće prosvjednika u čak 150 američkih gradova ne odustaju unatoč policijskom satu, i vojske na ulicama...
U emisiji je bio gost Joško Klisović (SDP) koji je afro-amerikance nazvaao "crnci" i to mi je neki analitičar. I pitamo se; odakle svi onda "rasni" problemi? Gost u emisiji je bio i Slaven Letica, koji je podržao "molitvene skupine", e pa tu leži korjen sektaškog cijelog zla; i ono što se dešava u Americi i podjeli stanovnika. Moram ovdje kazati da doktor Letica je "ne-moralni luđak". U toj emisiji "Otvoreno" uvijek gledamo iste ljude. A religije svijeta su velika zabluda čovječanstva. Sve mržnje i svađe i nasilja i ratovi proizlaze od njih.
Rimokatolička crkva je "kurvina sotonska šupa", priče o Bogu i Isusu su "ižmikane" laži i obmane,.., nitko nije gore izdao Hrvate i Hrvatice od te Đavolije Vatikanske institucije. Zli primjer je: Suradnja Pape i Tita. Srušili su se "Katolici" samo od sebe ti "lažni svećenici" i demoni... Ovo što se sad dešava u Americi proizvod je Religija. I poruka: Narode "kleknite" i molite se!?
Kraj Bijele kuće u Americi ima kapelica, gdje je izašao predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, i šetao je Episkopalnom crkvom "sv. Ivana", gdje se fotografirao s Biblijom u ruci. Ovi nemiri u američkim gradovima su: Zbog katolika i musliana. Gosti u fingirnoj emisiji bili su i Božo Kovačević, i Zdravka Bušić, koji uopće nisu ništa pametno rekli.


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.06. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5454.


Post je objavljen 05.06.2020. u 09:26 sati.