Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VELIMIR BUJANEC SE BAVI LAŽIMA - NIKADA DR. LJILJANA ZMIJANOVIĆ NIJE BILA U HOS-u, VEĆ 30-TAK GODINA BILA JE U HDZ-u.VELIMIR BUJANEC SE BAVI LAŽIMA - NIKADA DR. LJILJANA ZMIJANOVIĆ NIJE BILA U HOS-u, VEĆ 30-TAK GODINA BILA JE U HDZ-u.

U emisiji "BUJICA" od 01.06.2020., Dr. Ljiljana Zmijanović, prestavljena je kao HOS-ovka, što je notorna laž. Ljiljana Zmijanović rođena je u Šibeniku 1970. godine, i sa nekih 20-tak godina je postala" ratnica. Znam ja takve koje "čistile su pištolje" na izmišljenim HDZ-ovim ratištima svojim suborcima. HDZ joj je bila stranka "oskočna daska", za karijeru, ljubila se je i grlila sa Andrejom Plenkovičem (HDZ), i sad je istupila iz HDZ-a, "ižvakana žvaka" i sad pljuje po premjeru Plenkoviću, i stavila se na stranu Miroslava Škore, pjevača. Najgori su takvi koji mijenjaju svoje "ljušteve" i preoblače se u druge oklope, tj. ljušteve... Bujanec u svojoj emisiji je vrijeđao ljude, a ja mu ovdje kažem da je; "smrad moralni".

Bujanec "sapuna prljavu WC-e dasku" od Ljiljana Zmijanović, koja je u ratu bila "afrička šljiva", za rajcanje muških "mačo ratnika". To, uopće nije bio "Domovinski rat", nego obračun komunističke frakcije. Bujanec govori o poznatoj znanstvenici Zmijanec, ako upišete njeno ime i prezime na internetski pretraživač Google, pokazati će vam samo "mizernih" nekih11.900 rezultata, eto toliko se vidi koliko je to poznata znanstvenica. Majmun sa grane Bujanec nahvalio je buduću kandidatkinju sa zastupnicu u Saboru RH., i na ovim izborima, a ona prića o nekim uhljebima od Plenkovića. Da nije bio HDZ-ovka nebi bila ni doktorica ekonomskih znanosti.
Ovo me sve podsječa na Titine pljuvače, od kojih je on od svih partijaca nešto napravio. Poslje ga takvi ljuju i prigovaraju...

Najbitnije je to; da u svojoj svakoj televizijskoj emisiji jadnik Bujanec, oslovljava "doktore ili doktorice", to samo govori licemjerstvu i poltronstvu imaginarnog i mistifikatorskog voditelja. Bujanec samo prosipa "svoju smrdljivu fekaliju" u javnosti, a ne smije otvoriti ispod svojih "smrdljivih uradaka" na You Tube komentare. To najbolje govori koliko Velimir Bujanec se boji istine, i javnoga mišljenja i govora od normalnih ljudi. Ratna manekenka je pod "mostom" vlastoručno "klitorisom" zatamanila deset bradatih i čupavih četnika. UDBA u suradnji sa Crkvom i klerom je uspjela uvuči u rat i Hrvatski i Srpski i Muslimanski narod. I to sve pod parolom "za domovinu" i slobodu...


---------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 01.06. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5449.


Post je objavljen 01.06.2020. u 21:32 sati.